Studentski restorani u Beogradu

middlebury-hall-dePravo na ishranu u studentskim restoranima imaju jedino studenti čije se školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije, a da bi ostvarili pravo neophodno je i da raspolažu Studentskom čip-karticom i žetonom koji im obezbeđuju ulaz u restoran i korišćenje pribora za jelo. Prilikom kupovine elektronskih bonova za ishranu važi pravilo da se bonovi do 20. u mesecu kupuju po dekadama, a od tog datuma se mogu kupovati pojedinačno. Bonovi kupljeni u jednom mesecu se ne mogu preneti u naredni mesec. Od 27. u mesecu počinje prodaja bonova za naredni mesec. Mogu se kupiti na blagajnama u domovima i restoranima, kao i na info kioscima, pri čemu se mogu koristiti u bilo kom restoranu.

Studenti kojima prebivalište (adresa na kojoj su prijavljeni) ne pripada teritoriji grada Beograda, imaju pravo na ishranu u studentskim restoranima i to na tri obroka dnevno (doručak, ručak, večera). Studenti čije se školovanje finansira iz budžeta republike Srbije imaju pravo na obroke po regresiranim cenama, dok studenti koji sami finansiraju svoje školovanje imaju pravo na tri obroka dnevno, po ekonomskim cenama.

Studenti kojima je prebivalište na teritoriji grada Beograda imaju pravo na jedan obrok dnevno (doručak, ručak ili večeru). Studenti čije se školovanje finansira iz budžeta republike Srbije imaju pravo na obrok po regresiranim cenama, a studenti koji sami finansiraju svoje školovanje, po ekonomskim cenama.

SPISAK STUDENTSKIH RESTORANA U BEOGRADU:

Naziv i adresa restoranaProdaja bonovaDoručakRučakVečera
Karaburma, Mije Kovačevića 76
Patris, Ljubice Luković 1
Rifat, Milana Rakića 77

Kralj Aleksandar I, Bul. Kralja Aleksandra 75

Voždovac, Vojvode Stepe 320

  Košutnjak, Blagoja Parovića 156

Zemun, Cara Dušana 254

Studentski grad, Tošin Bunar 151

Mika Mitrović, Kralja Vladimira 33

Obilićev venac, Obilićev venac 4

Đušina, Đušina 5

Agronom, Nemanjina 6, Zemun

Glumac, Bulevar umetnosti 20

Medicinar, Dr Subotića 8

Farmaceut, Vojvode Stepe 450