Stipendije za studente

Stipendije

UPIS JE ZAVRŠEN! UKOLIKO ŽELIŠ DA POHAĐAŠ KURSEVE JEZIKA ZA STUDENTE KLIKNI NA LINK KURSEVI ZA STUDENTE

Stipendije za studente za učenje stranih jezika, u okviru Programa jezičkog usavršavanja studenata, namenjene su svim studentima fakulteta i visokih strukovnih škola. Program jezičkog usavršavanja studenata organizuje EQUILIBRIO – Obrazovni sistem, u saradnji sa Evropskim pokretom FUTURIS.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem je ovog leta pripremio Superintenzivne kurseve engleskog, nemačkog, italijanskog i španskog jezika sa posebnom sniženom cenom za studente, u iznosu od samo 99 evra. Pored ove snižene cene, studente očekuju i vredni EXTRA BONUSI.

Superintenzivni kursevi traju 5 nedelja (kompletan jedan podnivo učenja – pun nastavni fond), tempo rada je 4 puta nedeljno po 90 minuta, termini su poslepodnevni i večernji. Nastava počinje u nedelji od 05. do 09. septembra 2022. godine (po izboru polaznika).

Nastava se organizuje u KLASIČNOJ ili VIRTUELNOJ učionici (po izboru polaznika)!

  • Nastava u VIRTUELNOJ UČIONICI održava se ONLINE. Budući da se održava uživo, ovaj vid nastave pruža doživljaj prave učionice jer i jeste identična nastavi u klasičnoj učionici, samo što se fizički nalazite u komforu svoje sobe ili na nekom drugom mestu.
  • KLASIČNA nastavase održava u našim nastavnim centrima Vukov spomenik i Novi Beograd – Geneks. Časovi se održavaju u moderno opremljenim učionicama, uz primenu savremenih nastavnih sredstava, audio i video sadržaja.

Ovog leta svakog polaznika očekuju i EXTRA BONUSI:

  • VIDEO LEKCIJE
  • AUDIO LEKCIJE
  • SURVIVOR PRIRUČNIK
  • SPECIJALIZOVANI WEBINAR ZA SASTAVLJANJE CV-A I MOTIVACIONOG PISMA
  • BUSINESS VOCABULARY VIDEO LEKCIJA

Izaberi strani jezik i termin po svojoj želji, prijavi se, stekni nova znanja i otvori sebi vrata sveta!