Ohma by Winsedswiss – Centar za edukaciju u oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva

Winsedswiss (World Institute of Service Education) je švajcarska obrazovna grupa  koja je kroz Ohma edukativni centar u Srbiju donela tradicionalni švajcarski model obrazovanja.

Licencirani edukativni centar, ohma by winsedswiss je jedina obrazovna institucija u Srbiji koja školuje profesionalce po VET by EHL programu najprestižnije škole za hotelijerstvo i ugostiteljstvo na svetu –  École hôtelière de Lausanne (EHL). Sistem obrazovanja zasnovan je na savršenom balansu teorije i prakse, a svi polaznici imaju priliku da svoje znanje primene i u realnom radnom okruženju. Bliskom saradnjom sa vodećim hotelima i restoranima kao što su Hyatt Regency, Mona Plaza, Hilton, Falkensteiner i brojni drugi, ohma je obezbedila polaznicima priliku da steknu iskustvo i potrebne veštine za pružanje usluga na najvišem nivou po međunarodnim standardima i na taj način sve svoje polaznike pripremi za karijerni put koji su odabrali.

Polaznici na raspolaganju imaju četiri različita studijska programa – Culinary, Rooms division, Hotel administration i Food & Beverage Services nakon kojih će steći međunarodno priznate VET by EHL diplome iz programa za koji se odluče prilikom prijavljivanja. Programi su podeljeni na tri nivoa – Foundation>Intermediate>Advanced i svaki od njih se pohađa 6 meseci. Svaki nivo se može pohađati i odvojeno. Po završetku intenzivne teorijske i praktične obuke svi oni koji su uspešno završili neki od ovih programa postaju ohma alumni i dobijaju pristup winsedswiss platformi za talente koja im omogućava povezivanje sa poslodavcima iz oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva širom sveta.

Specijalizovani stručni programi, ohma edukativnog centra, zasnovani su na švajcarskom modelu dualnog obrazovanja koji se odnosi na kombinaciju znanja i veština. Polaznici stiču iskustvo kroz rad sa mentorima i sertifikovanim EHL trenerima, kao i gostujućim predavačima. Tokom trajanja programa polaznici imaju obezbeđenu praksu u renomiranim hotelskim i ugostiteljskim objektima u Srbiji i regionu.

Po završetku VET by EHL programa, polaznicima je omogućen mentorski pristup kroz njihov budući razvoj u karijeri. Ohma by winsedswiss predstavlja čvrst most koji spaja potrebe poslodavaca za kvalifikovanim osobljem, sa jedne strane i obučene stručnjake koji žele da napreduju u svom poslu, sa druge strane. Cilj ohma edukativnog centra, nije samo da obrazuje, već i da ujedini vrhunske hotele sa visoko kvalifikovanim i iskusnim kadrom.

  Adresa: Cara Uroša 62-64, Hotel Mona Plaza, Beograd
  Tel. +381 62 80 31 225
  veb sajt: ohma.swiss/sr/belgrade
  e-mail: belgrade@ohma.swiss