Danas je 
субота, фебруар 24, 2024. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Studentske prakse u inostranstvu

Studentske prakse u inostranstvu

AIESEC Global Talent prakse

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu koji studentima završnih godina i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u...

IAESTE – stručna praksa u inostranstvu u toku 2018. godine – KONKURS

Raspisan je IAESTE konkurs za stručnu praksu i usavršavanje u inostranstvu u toku 2018. godine.

IAESTE – stručna praksa u inostranstvu u toku 2017. godine – KONKURS

Raspisan je IAESTE konkurs za stručnu praksu i usavršavanje u inostranstvu u toku 2017. godine.

Praksa u Savetu Evrope

Na konkurs za praksu se mogu prijaviti državljani država-članica Saveta Evrope i državljani članica-kandidata.

Unapredi svoje profesionalne veštine u Brazilu

Program plaćenih stručnih praksi “Gloabl Talent” studentima završnih godina studija i postdiplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radu u kompanijama širom sveta.

Praksa u Evropskim centru za razvoj vokacionog obrazovanja (CEDEFOP)

CEDEFOP je decentralizovana agencija EU, sa sedištem u Solunu, u Grčkoj. Cedefop podržava razvoj evropskog stručnog obrazovanja i obuke (VET) i doprinosi njihovoj realizaciji. Više o samoj organizaciji možete pročitati ovde.

Otputuj u Brazil, volontiraj, zabavi se i nauči nešto novo!

Želiš da otputuješ negde? Doživi nezaboravno iskustvo, upoznaj Brazil i ovo leto učini posebnim! Global Citizen je projekat koji ti nudi volontersku praksu gde ćeš imati priliku da upoznaš Bauru, grad gde živi više od 300.000 stanovnika i koji polako raste. Pored toga, možeš da posetiš i obližnji grad Brotas koji je poznat po prelepim vodopadima!

Volontiraj i upoznaj savremeni Lenjingrad!

Naravno da se ne vraćamo u prošlost, u pitanju je praksa u Sankt Petersburgu, gradu sa najvećim kulturnim i umetničkim značajem za Rusiju.

Global Talent: Plaćena praksa u gradu kafe

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu, namenjenih studentima i diplomcima. Na ovaj način mladi ljudi imaju priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj.

Stručna praksa u Sony Electronics u Budimpešti

Razmišljaš o budućnosti i, kao i sve mlade, brine te kako ćeš pronaći posao nakon studija. Shvataš da je na tržištu rada jaka konkurencija i shvataš da moraš da radiš na sebi kako bi bio primećen i ostvario svoj cilj. Jedan od načina da to ostvariš je da učestvuješ u programu Global Talent i pružiće ti se prilika da obavljaš stručnu praksu u Budimpešti, u okviru kompanije Sony Electronics Central and Southeast Europe, koji traze pomoćnike za PR i komunikacije, u trajanju od 12 meseci.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS