Global Talent: Plaćena praksa u gradu kafe

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu, namenjenih studentima i diplomcima. Na ovaj način mladi ljudi imaju priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj.

Praksa iz oblasti edukacije u Bogoti (Kolumbija)

Bogota je glavni grad Kolumbije i jedan od svetskh gradova sa najbržim rastom. Predstavlja pravo multikulturalno okruženje u kom je moguć lični i profesionalni razvoj.

Praksa u oblasti edukacije koja se održava u ovom gradu predstavlja priliku zainteresovanim kandidatima da učestvuju u različitim radionicama i projektima koji uključuju engleski jezik. Obaveze koje praktikant ima jesu držanje časova jezika, posmatranje nastave, trening za predavače i didaktičke aktivnosti koje bi trebalo da ubrzaju proces učenja.

Kandidati će imati priliku da sami kreiraju materijale za časove i ocenjuju provere znanja, kao i da učestvuju u kulturnim aktivnostima sa Ministarstvom.

Uslovi prijave za praksu:

  • Dobro poznavanje engleskog jezika
  • Iskustvo u podučavanju
  • Poželjno je da praktikant ima pozitivan stav, da bude otvoren, snalažljiv i fleksibilan

Praksa obuhvata 25 radnih sati nedeljno organizovanih u časove i konverzacijske radionice koji će se održavati u Institutu za tinejdžere i odrasle studente.

Dodatnih 15 radnih sati podrazumeva posao u vezi sa nastavom, kao što je osmišljavanje programa radionica i časova.

Plaćena stručna praksa u Bogoti počinje u periodu između 4. juna i 26. novembra 2016. godine i traje 24 ili 25 nedelja.

Praktikant će za ovaj period biti plaćen 1.500.000 COP.

Više informacija o ovoj i sličnim praksama, kao i prijavljivanje za iste, nalazi se ovde.

AIESEC na Univerzitetu Metropolitan
Nevena Feliks
Potpredsednica za odnose sa javnošću
mob: +381/60 353 65 57
e-mail: nevena.feliks@aiesec.net

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»