Unapredi svoje profesionalne veštine u Brazilu

Program plaćenih stručnih praksi “Gloabl Talent” studentima završnih godina studija i postdiplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radu u kompanijama širom sveta.

Praksa je namenjena studentima koji žele da steknu nove veštine i uče u izazovnom i motivacionom okruženju.

Jedna od retkih praksi iz oblasti kreativne industrije, a naročito grafičkog dizajna predstavlja rad na projektu ‘’Connect’’ u Braziliji. Praksa traje oko 6 meseci, a mesečna plata iznosi 483$. Kako se rad obavlja u timu, potrebna je odgovorna i prilagodljiva osoba, kako bi postala deo tima. Praktikant bi bio odgovoran za pomoć u razvoju proizvoda i platformi kompanije.
Znanje engleskog jezika je neophodno, a znanje španskog vrlo poželjno. Kroz rad na brendiranju, vizuelnom predstavljanju, upoznavanje tržišta i pravila marketinga, praktikant će unaprediti svoje profesionalne veštine. Pored toga, imaće širu kulturnu perspektivu i dobro poznavanje južnoameričke tradicije. Ovo su svakako vrlo značajne prednosti nekoga ko se bavi kreativnim poslom, kao što je grafički dizajn.

Još jedna od stručnih praksi u Brazilu se može obavljati u CAN školi engleskog jezika. Ona nije rezervisana samo za studente engleskog jezika, već je otvorena za sve kandidate koji pokažu napredno znanje engleskog jezika I volju da se angažuju u stvaranju promena u sistemu rada ove škole.
Praktikant bi bio zadužen za planiranje I izvođenje časova engleskog jezika, organizujući radionice I konverzacijske grupe. Uz stalnu podršku pedagoškog tima škole, osmišljavao bi različite tehnike predavanja. Ono čime bi se praktikant posebno bavimo je kreiranje načina da se učenici što više uključe u nastavu kroz različite školske aktivnosti. Praksa traje pet meseci, a mesečna plata je 378$.

Prijavi se za praksu putem ovog linka, a ako želiš da otkriješ kako izgledaju druge prakse, to možeš učiniti na sajtu: https://opportunities.aiesec.org/.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»