Unapredi svoje profesionalne veštine u Brazilu

Program plaćenih stručnih praksi “Gloabl Talent” studentima završnih godina studija i postdiplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radu u kompanijama širom sveta.

Praksa je namenjena studentima koji žele da steknu nove veštine i uče u izazovnom i motivacionom okruženju.

Jedna od retkih praksi iz oblasti kreativne industrije, a naročito grafičkog dizajna predstavlja rad na projektu ‘’Connect’’ u Braziliji. Praksa traje oko 6 meseci, a mesečna plata iznosi 483$. Kako se rad obavlja u timu, potrebna je odgovorna i prilagodljiva osoba, kako bi postala deo tima. Praktikant bi bio odgovoran za pomoć u razvoju proizvoda i platformi kompanije.
Znanje engleskog jezika je neophodno, a znanje španskog vrlo poželjno. Kroz rad na brendiranju, vizuelnom predstavljanju, upoznavanje tržišta i pravila marketinga, praktikant će unaprediti svoje profesionalne veštine. Pored toga, imaće širu kulturnu perspektivu i dobro poznavanje južnoameričke tradicije. Ovo su svakako vrlo značajne prednosti nekoga ko se bavi kreativnim poslom, kao što je grafički dizajn.

Još jedna od stručnih praksi u Brazilu se može obavljati u CAN školi engleskog jezika. Ona nije rezervisana samo za studente engleskog jezika, već je otvorena za sve kandidate koji pokažu napredno znanje engleskog jezika I volju da se angažuju u stvaranju promena u sistemu rada ove škole.
Praktikant bi bio zadužen za planiranje I izvođenje časova engleskog jezika, organizujući radionice I konverzacijske grupe. Uz stalnu podršku pedagoškog tima škole, osmišljavao bi različite tehnike predavanja. Ono čime bi se praktikant posebno bavimo je kreiranje načina da se učenici što više uključe u nastavu kroz različite školske aktivnosti. Praksa traje pet meseci, a mesečna plata je 378$.

Prijavi se za praksu putem ovog linka, a ako želiš da otkriješ kako izgledaju druge prakse, to možeš učiniti na sajtu: https://opportunities.aiesec.org/.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: