Stručna praksa u Sony Electronics u Budimpešti

Razmišljaš o budućnosti i, kao i sve mlade, brine te kako ćeš pronaći posao nakon studija. Shvataš da je na tržištu rada jaka konkurencija i shvataš da moraš da radiš na sebi kako bi bio primećen i ostvario svoj cilj. Jedan od načina da to ostvariš je da učestvuješ u programu Global Talent i pružiće ti se prilika da obavljaš stručnu praksu u Budimpešti, u okviru kompanije Sony Electronics Central and Southeast Europe, koji traze pomoćnike za PR i komunikacije, u trajanju od 12 meseci.

Sada imaš priliku da se pridružiš grupi od 12 studenata koji čine tim za korporativne odnose. Ova praksa vrednim i ambicioznim studentima pruža mogućnost da učestvuju u raznim PR kampanjama, lansiranju novih proizvoda u regionu, pisanju saopštenja za javnost, upravljanju social media kanalima. Ovo ti je jedinstvena prilika da vidiš kako jedno globalno preduzeće funkcioniše. Na taj način i ti možeš da postaneš član velike Sony porodice, a oni će se truditi da ti pruže bogato iskustvo kroz brojne treninge i razvojne obuke i time doprineti tvom ličnom i profesionalnom razvoju. Trajanje prakse je 12 meseci, a počinje u maju ove godine. Radno vreme je od 08:00h do 16:00h, dok mesečna plata iznosi 168 800 HUF, što je u visini prosečne mesečne plate u Mađarskoj.

Interesuju te uslovi koji su potrebni za prijavu na ovu praksu? Potrebno je da si na završnoj godini studija, ili diplomirani student koji je završio PR, komunikacije ili marketing. Podrazumeva se da znaš da koristiš Word, Excel, Outlook i PowerPoint. Ako si pored ovoga komunikativna, proaktivna, snalažljiva osoba, umeš da organizuješ svoje vreme, iskoristi šansu i prijavi se!

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ove, prijavi se na našem sajtu i bićeš kontaktiran u roku od 24h. Prijave su u toku!

Global Talent je program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu i nudi mogućnost za stručno usavršavanje u različitim oblastima. Na ovaj način dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, pokupiš trikove rada inostranih kompanija, iskusiš samostalan život u stranoj zemlji i upoznaš druge kulture.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»