Danas je 
utorak, februar 20, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Nagradni konkursi za studente

Nagradni konkursi za studente

Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata za 2017. godinu

Univerzitet u Beogradu raspisao je Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata za 2017. godinu.

Takmičenje IDEAS 4 ACTION 2018

Projekat Ideas for Action (I4A) nastao je organizovanom inicijativom Svetske banke i američke Wharton škole iz Pensilvanije sa željom da podstakne mlade ljude iz celog sveta da se priključe takmičenju u kreiranju inovativnih poslovnih rešenja i menadžment modela u okviru oblasti održivog razvoja definisanih globalnim ciljevima.

Audicija Škola glume DADOV

Nove audicije za školu glume i govora Omladinskog pozorišta DADOV biće održane 20. i 27. januara od 11 sati u prostorijama teatra.

“I AM FCA – Innovation Award for Millennials” – Automobil tvoje budućnosti

Nagradni konkurs kompanije FCA Srbija za milenijalce, "I AM FCA – Innovation Award for Millennials" te poziva da učestvuješ i osmisliš automobil svoje budućnosti!

Konkurs za objavu radova- tekstova, fotografija, crteža, filmova i stripova

Redakcija Art sajta Fioka poziva autorke i autore iz Srbije i regiona da pošalju svoje tekstove, fotografije, crteže, filmove i stripove – i radovi će biti sigurno objavljeni.

Nagrade za najbolje studente

Gradsko veće u Vranju raspisalo je javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima sa teritorije grada.

Poziv za nagradni konkurs za dizajn postera ASPIRIN® protect – Štiti srce, čuva mozak

10. oktobra 1897, pre tačno 120 godina, u laboratoriji kompanije Bayer, sintetisana je čista i stabilna acetilsalicilna kiselina. To je lek koji svakog dana koriste milioni ljudi širom sveta i koji se nalazi u gotovo svakoj kućnoj apoteci. Svojim značajem obeležio je vek za nama. Povodom obeležavanja ovog velikog naučnog i medicinskog jubileja kompanija Bayer pokreće nagradni konkurs za grafički dizajn postera sa temom ASPIRIN® protect – Štiti srce, čuva mozak

NIS raspisuje javni poziv za idejno rešenje i izvođenje murala u Beogradu

Kompanija NIS uz podršku grada Beograda raspisuje javni poziv za idejno rešenje i izvođenje murala na temu „Zeleni grad – nova energija“.

Kakav automobil budućnosti žele milenijalci u Srbiji

Kompanija FCA Srbija pokreće nagradni konkurs za inovacije, namenjen milenijalcima, pod nazivom ”I AM FCA – Innovation Award for Millennials” na temu „Automobil tvoje budućnosti“.

#CaseStudy – Počelo prijavljivanje za studentsko takmičenje #PRilika2017

Društvo Srbije za odnose s javnošću, šesti put će, u okviru godišnje konferencije PRilika 2017, organizovati i nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.
57,585FANOVAPRATI NAS
2,168PRATILACAPRATI NAS
687PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE