Danas je 
субота, март 2, 2024. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Studentska putovanja

Studentska putovanja

Veseli spust 2017.

Veseli Spust je najstariji i najveseliji događaj na vodama Srbije.

Evropski pokret: Otvoren konkurs za putovanje po Evropi za studente završnih godina fakulteta

Najbolji studenti završnih godina fakulteta u Srbiji mogu od danas do 16. juna da se prijave za besplatno putovanje po Evropi koje će se održati u julu, saopštio je Evropski pokret u Srbiji.

VRNJAČKA BANJA | NOVA GODINA 2017. | 4 dana / 3 noći

Dočekaj Novu godinu u najlepšoj banji Srbije!

Doček Nove 2017. godine na planinama Srbije

Doček Nove 2017. godine na najlepšim i najatraktivnijim planinama Srbije.

Najbolje destinacinacije za mlade

Mladi ljudi, željni provoda najćešće biraju već proverema letovališta gde su najbolje žurke na plažama koje negde raju i po 24 sata. Pri odabiru destinacija, mladi se češće vode koja je poznata po žurka, dok im je kupanje u moru u drugom planu.

Veseli spust 2016

Veseli Spust je najstariji i najveseliji događaj na vodama Srbije. Jedna velika zabava i avantura na reci Ibru, najveći i najatraktivniji događaj Kraljeva. Od srednjovekovnog grada Magliča do centra Kraljeva na hiljade dobro raspoloženih turista spušta se na najrazličitijim plovilima rekom Ibar.

Petak 15. april, poslednji termin prijava za Work and Travel

Student Adventures agencija vas obaveštava da je ostalo još vrlo malo vremena za prijavu na Work&Travel program! Odaberite posao po svojoj meri, odaberite destinaciju o kojoj ste sanjao, odaberite ludu AVANTURU ovog leta. Ponuda je raznolika, a ostalo je jos samo dva dana za prijavu. Ne propustite priliku da ove godine svoje leto učinite nezaboravnim. Za sva pitanja, savete i prijavu kontaktirajte tim Student adventures:

Avantura na Floridi

WORK AND TRAVEL AGENCIJA STUDENT ADVENTURES VAS OBAVEŠTAVA O HIT PONUDI ZA OVO LETO, LUDA AVANTURA...NA JOŠ LUĐOJ LOKACIJI! Kako bi leto 2016 svih vas koji želite da budete deo Work and Travel avanture bilo nezaboravno, agencija Student Adventures se potrudila da vas obraduje izvrsnom ponudom. Vest koja će za sigurno obradovati sve zainteresovane, a možda i one koji do sada nisu razmatrali ovaj vid avanture, je da od danas Student Adventures raspolaže sa 20 sjajnih pozicija NA FLORIDI, PRI SAV

Najpopularniji posao Work&Travel programa – Posao spasioca

Leto se bliži, a vi razmišljate o WORK&TRAVEL programu! Niste sigurni koji posao da odaberete? Niste sigurni koju destinaciju da odaberete? Predstavljamo vam jedan od najpopularnijih i najzastupljenijih poslova za studente u okviru W&T programa. Ukoliko želite da vaše prekookeansko putovanje bude doživljaj za pamćenje, da upoznate mnoge zanimljive ljude i otkrijete jednu novu kulturu, a pri tome i da zaradite, posao spasioca je najbolje rešenje za vas!

Pupin Akademija 21-22. novembar

Kao naučnik i pronalazač, dao je veliki doprinos širokom polju telekomunikacija, bez kojih današnju civilizaciju ne možemo zamisliti. Kao borac za najvažnije interese srpskog naroda, u teškom istorijskom periodu početka 20. veka, učinio je više nego bilo koji drugi čovek njegovog vremena.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS