Danas je 
subota, april 21, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

Škola pisanja projekata: Nauči da napišeš projekat od predloga do završnog izveštaja

Rok za prijavu: 21. 04. 2018 Telefon: na upit Prijava na: nomcentar@gmail.com, office@nomcentar.com Website: www.nomcentarngo.com Nivo studija: Osnovne studije, Master studije, Specijalističke studije, Doktorske studije, MBA studije Vrsta/tip programa:...

Nauči da pišeš za blog i primeni u praksi kao dopisnik

Rok za prijavu: 23. 04. 2018   Telefon: na upit Prijava na: nomcentar@gmail.com, office@nomcentar.com Website: www.nomcentarngo.com Nivo studija: Osnovne studije, Master studije Vrsta/tip programa: Ostali programi Jezik: Srpski Oblast: Zaštita životne sredine...

Novi ciklus kurseva kreativnog pisanja “Kreativna sinergija”

"Kreativna sinergija" je program intenzivnih kurseva kreativnog pisanja namenjen piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem i...

Panel Razvoj karijere u korporativnom sektoru

Kako napraviti uspešnu karijeru u korporativnom sektoru i kako napraviti dobar prvi CV, studentima Pravnog fakulteta u Beogradu objasnili su predavači AmChamps programa.

Tribina Pravnici na poslu

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA Beograd) vas poziva na tradicionalnu tribinu pod nazivom "Pravnici na poslu" na kojoj će predavači, eminentni pravnici govoriti o svojim karijerama, poslovnim izazovima sa kojima su se suočavali, zanimljivim slučajevima iz prakse i ukazati studentima na mogućnosti koje su pred njima kao mladim pravnicima.

SPEED DATING

Kancelarija za mlade Grada Beograda organizuje 26.aprila 2018. godine u prostorijama Gnezda, SPEED DATE predstavnika omladinskih organizacija i organizacija za mlade.

Widen your world – iskusi zabavan način da promeniš svet

Volontiranje je dobar početak za otvaranje pregršt prilika I puteva u životu.

„Biznis planiranje“ – radionica u beogradskom Startit centru

U ponedeljak, 16. aprila u 18 časova održaće se radionica „Biznis planiranje“ čiji cilj je da mlade upozna sa konceptom društvenog preduzetništva.

Panel diskusija “Mladi u privredi – kroz praksu do uspešne karijere”

Centar za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta u Beogradu sa zadovoljstvom vas poziva da budete deo panel diskusije pod nazivom “Mladi u privredi – kroz praksu do uspešne karijere” koja će se održati 13.04.2018. godine u Profesorskoj sali Ekonomskog fakulteta sa početkom od 17 časova.

Besplatni programi za mlade u aprilu u SKC-u, Beograd

Pozivamo vas na besplatne programe koji će se održati u Studentskom kulturnom centru tokom aprila.
57,352FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
699PRATILACAPRATI NAS