Danas je 
sreda, april 25, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

Konkurs za seminar PR Days 2018 – PRepoznaj PRomene

Odnosi s javnošću, mediji, društvene mreže, marketing i uspešno prevazilaženje kriznih situacija u biznisu i politici biće teme desetog, jubilarnog seminara PR Days 2018 u organizaciji PR tima Fakulteta političkih nauka.

Kreiraj svoj sajt – Edukacija o WordPress-u (AEGEE Niš)

Nakon vrlo uspešne edukacije o neverbalnoj komunikaciji, AEGEE-Niš ponovo organizuje edukaciju za sve zainteresovane, ovoga puta o WordPress-u.

Škola pisanja projekata: Nauči da napišeš projekat od predloga do završnog izveštaja

Rok za prijavu: 21. 04. 2018 Telefon: na upit Prijava na: nomcentar@gmail.com, office@nomcentar.com Website: www.nomcentarngo.com Nivo studija: Osnovne studije, Master studije, Specijalističke studije, Doktorske studije, MBA studije Vrsta/tip programa:...

Nauči da pišeš za blog i primeni u praksi kao dopisnik

Rok za prijavu: 23. 04. 2018   Telefon: na upit Prijava na: nomcentar@gmail.com, office@nomcentar.com Website: www.nomcentarngo.com Nivo studija: Osnovne studije, Master studije Vrsta/tip programa: Ostali programi Jezik: Srpski Oblast: Zaštita životne sredine...

Novi ciklus kurseva kreativnog pisanja “Kreativna sinergija”

"Kreativna sinergija" je program intenzivnih kurseva kreativnog pisanja namenjen piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem i...

Panel Razvoj karijere u korporativnom sektoru

Kako napraviti uspešnu karijeru u korporativnom sektoru i kako napraviti dobar prvi CV, studentima Pravnog fakulteta u Beogradu objasnili su predavači AmChamps programa.

Tribina Pravnici na poslu

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA Beograd) vas poziva na tradicionalnu tribinu pod nazivom "Pravnici na poslu" na kojoj će predavači, eminentni pravnici govoriti o svojim karijerama, poslovnim izazovima sa kojima su se suočavali, zanimljivim slučajevima iz prakse i ukazati studentima na mogućnosti koje su pred njima kao mladim pravnicima.

SPEED DATING

Kancelarija za mlade Grada Beograda organizuje 26.aprila 2018. godine u prostorijama Gnezda, SPEED DATE predstavnika omladinskih organizacija i organizacija za mlade.

Widen your world – iskusi zabavan način da promeniš svet

Volontiranje je dobar početak za otvaranje pregršt prilika I puteva u životu.

„Biznis planiranje“ – radionica u beogradskom Startit centru

U ponedeljak, 16. aprila u 18 časova održaće se radionica „Biznis planiranje“ čiji cilj je da mlade upozna sa konceptom društvenog preduzetništva.
57,318FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
699PRATILACAPRATI NAS