Danas je 
utorak, februar 20, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

Nova sezona kurseva kreativnog pisanja “Kreativna sinergija”

"Kreativna sinergija" je program intenzivnih kurseva kreativnog pisanja namenjen piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem i žele da ojačaju svoj kreativni potencijal, kao i onima bez iskustva, ali sa snažnom motivacijom da ovladaju veštinom pismenog izražavanja.

Nova Iskra pokreće kurs posvećen timskoj kulturi

Nova Iskra pokreće sasvim novi kurs posvećen timskoj kulturi, u kojem će učesnici imati priliku da se upoznaju sa specifičnim metodama za kreiranje i vođenje funkcionalnog multidisciplinarnog tima koji će na najbolji način podržati njihovu ideju, ili aktivnosti, proizvode i strategije kompanije.

Besplatne pozorišne radionice za mlade

U februaru kreću pozorišne radionice za mlade koje organizuje CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine, kroz koje će učesnici osmisliti interaktivnu predstavu o svojim dilemama i izazovima. Prijave za grupu od 20 mladih od 16 do 20 godina su otvorene do 25. januara, a radionice su besplatne.

Radionice kreativnog čitanja i pisanja

Tri subote u januaru 13. 20. i 27. održaće se besplatna radionica kreativnog čitanja i pisanja „Čarolija čitanja“. Radionice su namenjene srednjoškolcima i učenicima osmog razreda.

Besplatna radionica “Razvoj samopouzdanja i osnaživanje” za mlade

Radionica će biti održana u petak, 12.01.2018. od 10 do 13h, na adresi Zdravka Čelara 12 u Beogradu.

Besplatne radionice za mlade – Škola komunikacije i Škola emocija

Tokom januara i februara CEPORA će, uz finansijsku podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, organizovati dva besplatna treninga za mlade: Školu komunikacije i Školu emocija. Svaka škola se sastoji od četiri visoko interaktivne radionice u trajanju od po 4 sata. Prve radionice kreću 20. januara, a prijave su u toku.

Kako pokrenuti organsku farmu

Završno predavanje u okviru programa Pomoć na putu preduzetništva, održaće se u četvrtak 21.12. od 18:30 časova u Gnezdu (Beograđanska 6. sprat). Ukoliko razmišljate o pokretanju organske farme ili želite na bilo koji način da se bavite proizvodnjom hrane, onda je ovo prava prilika za vas.

Besplatna predavanja u SKC do kraja decembra

Do kraja decembra u Studentskom kulturnom centru imaćete priliku da prisustvujete na sledećim besplatnim radionicama:

Info dan o omladinskim razmenama

Svetski omladinski talas i Udruženje studenata sa hendikepom te pozivaju na „Info dan o omladinskim razmenama” koji će se održati 21. decembra, od 19 časova, u BISC klubu u Uzun Mirkovoj 3. Predstavićemo ti projekte za mlade finansirane od strane Evropske Unije i učestvovaćeš u zanimljivoj kreativnoj radionici.

Onlajn treninzi za razvoj veština u okviru programa Priprema…pozor…stav

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom “HRD Pro Consulting”, uz podršku kompanije NORDEUS pokreće novi program za studente pod nazivom “Priprema – pozor – STAV!”
57,582FANOVAPRATI NAS
2,169PRATILACAPRATI NAS
687PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE