Danas je 
среда, 27 септембра, 2023. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

POKRENI DRUŠTVO – Promeni svoju zajednicu

Centar za razvoj Srbije poziva mlade osobe da se uključe u promenu društva i svoje lokalne zajednice kroz projekat POKRENI DRUŠTVO Promeni svoju zajednicu.

Debata na temu: „Ko upravlja politikama zaštite životne sredine?“

U saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Beograda (http://www.kancelarijazamlade.rs/) i akademskom debatnom mrežom Otvorena komunikacija (http://ok.org.rs/) Centar za razvoj ideja organizuje debatu na temu: "Ko upravlja politikama zaštite životne sredine?" povodom Svetskog dana zaštite životne sredine (World Environment Day – WED), koji se obeležava svake godine 5. juna, u više od sto zemalja sveta.

Globalna škola preduzetništva

„AIESEC“ studentska organizacija sa Fakulteta organizacionih nauka te poziva da učestvuješ na projektu „Globalna škola preduzetništva“ od 25. juna do 15. jula na Fakultetu organizacionih nauka.

+DACIDA TALKS vol.1 Uloga i značaj zajednice u vrednovanju dizajna

Koja je vrednost dizajna i kakvu ulogu dizajneri danas u društvu imaju? Koliki bi značaj i ulogu zajednice trebale da imaju u vrednovanju dizajna? Kako funkcionišu stvari u okolnostima gde postoje aktivne dizajnerske zajednice i cenovnik dizajnerskih usluga, a kako u okolnostima gde toga nema?

Radionica: Moja želja – preduzetnička ideja

Imate preduzetničku ideju ili želju? Koliko ste sigurni da je Vaša želja istovremeno i dobra preduzetnička ideja? U tome je caka :)

Poziv za edukativni program – UG CeROG

Udruženje građana CeROG - Centar za regenerativnu održivost gradova te poziva da se prijaviš na šestomesečni edukativni program: Vežbaonica socijalnog preduzetništva!

Zanima te kako izgleda radni dan zaposlenih u internacionalnoj kompaniji? Poseti kompaniju NESTLE ADRIATIC 25.maja!

Upoznaćeš radno okruženje jedne od najpoznatijih internacionalnih kompanija u Srbiji, saznaćeš koje veštine krase Nestle tim, čućeš savete zaposlenih koji ti mogu pomoći prilikom...

Tajne online oglašavanja

Centar za razvoj ideja i Grupa za SPEKOF u utorak, 15. maja od 18 časova u amfiteatru A5, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu organizuju...

Besplatni programi za mlade u maju u SKC-u, Beograd

Pozivamo vas da nam se pridružite na besplatnim predavanjima i radionicama koje će se održati tokom maja meseca u Studentskom kulturnom centru u Beogradu. Pogledajte program.

Upoznaj preduzetnika

Centar za razvoj ideja poziva mlade zainteresovane za pokretanje sopstvenog biznisa u oblasti IT-a, da se prijave i učestvuju u programu “Upoznaj preduzetnika” koji...
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS