Danas je 
subota, mart 17, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

Škola samostalnog mišljenja

Tokom marta CEPORA će, uz finansijsku podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, organizovati besplatnu Školu samostalnog mišljenja za mlade. Škola se sastoji od dve visoko interaktivne radionice u trajanju od po 4 sata. Prijave su u toku.

„Fabrika ideja“ – radionica u beogradskom Startit centru

U ponedeljak, 19. marta u 18 časova održaće se radionica „Fabrika ideja“ čiji cilj je da mlade upozna sa konceptom društvenog preduzetništva.

Internacionalno takmičenje EESTech Challenge i oblasti Big Data Analysis

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek (EESTEC) organizuje internacionalno takmičenje EESTech Challenge iz oblasti Big Data Analysis pod pokroviteljstvom Microsoft Development Centra Srbija. Prijave će biti otvorene od 12. do 25. marta u ponoć.

Jedanaeste FONklame – nova decenija, novi početak!

U subotu, 24. marta, u Opštini Stari grad svečano se otvara jedan od najvećih festivala marketinga pod nazivom FONklame, u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere.

Savladajte veštine traženja posla

Završavaš studije, a još uvek ne znaš kako zapravo teku stvari na samom intervjuu i da li je tvoj CV primamljiv poslodavcima? Studentska organizacija Matematičkog fakulteta ─ Omikron drugu godinu zaredom organizuje projekat koji će pomoći mladima da što brže dođu do željenog posla, pod nazivom „JobPrep18”, a održaće se 17. i 18. marta u zgradi StartIT Centra Beograd.

24-časovni trening preduzetništva: Lean Startup Drill prvi put u Nišu

No Limit Hub orgzanizuje „ Lean Startup Drill “, trening u trajanju od 24 časova namenjen preduzetnicima, startapovima i studentima u Nišu. Održaće se 17. i 18. marta u Centru za inovativno preduzetništvo mladih na Elektronskom fakultetu.

Program Škola medijske pismenosti

Udruženje građana „Centar za marginu“ upisuje treću generaciju polaznika i polaznica programa „Škola medijske pismenosti“!

Pola decenije odbrane kulture – Kultura na DAR

Društvo za akademski razvoj već pola decenije učestvuje u odbrani kulture i po peti put pokreće najpopularniju kampanju za promociju i očuvanje kulturne baštine u Srbiji. „Kultura na DAR“ će ove godine trajati od 1. marta do 1. maja 2018. godine.

Radionica „Planiranje i organizacija vremena“

Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave na radionicu pod nazivom „Planiranje i organizacija vremena“ koju organizuje Centar za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta u saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u okviru projekta Ekof životna škola.

Workshop: “Youth Roadmap for New Urban Agenda”

Institut za međunarodnu i prekograničnu saradnju i Asocijacija evropskih pograničnih regiona u saradnji sa UNHABITAT, UNMGCY, Centrom za životnu sredinu i održivi razvoj “Struktura” i Centrom za održivi razvoj Srbije organizuju drugi Workshop: “Youth Roadmap for New Urban Agenda” u okviru međunarodnog programa Youth Action for New Urban Agenda , 7. marta 2018. godine uz podršku Grada Kikinde.
57,497FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
692PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE