Tajne online oglašavanja

Centar za razvoj ideja i Grupa za SPEKOF u utorak, 15. maja od 18 časova u amfiteatru A5, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu organizuju predavanje “Tajne online oglašavanja”.

Centar za razvoj ideja i Grupa za SPEKOF u utorak, 15. maja od 18 časova u amfiteatru A5, na Ekonomskom fakultetu u Beogradu organizuju predavanje “Tajne online oglašavanja”.
Iako je u Srbiji još uvek dominantna uloga tradicionalnih medija, trendovi u svetu govore u prilog činjenici da će digitalni marketing i online oglašavanje preuzeti primat u narednom periodu. Inovacije u ovoj oblasti predstavljaju svakodnevicu i zato je neophodna stalna edukacija i informisanje kako biste bili uspešni.

Predavanje “Tajne online oglašavanja” pružiće vam priliku da se upoznate sa osnovama nastupa i oglašavanja na društvenim mrežama i Google adwords platformi, značajnim prednostima i nedostacima online oglašavanja, ali i mogućnost da dobijete odgovore na sva pitanja i nejasnoće od strane iskusnih stručnjaka u ovoj oblasti.

Naši predavači biće:

Sonja Jovović – Preduzetnica od 1994. godine, kada je pokrenula porodičnu firmu koja se bavi proizvodnjom sportske opreme. Poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa Google Adwords alatom. Sertifikovani je Google profesionalac za digitalno oglašavanje za Adwords Search, Display, Video i Analytics od 2012 godine i kontinuirano, shodno obavezujućoj proceduri Google sertifikacije, prati edukacije. Osnivač je agencije i bloga Profy Media.

Ivana Drecun – U svetu digitalnog marketinga je od 2012. godine, a trenutno je na poziciji Key account manager/Community manager u agenciji M+. Poseduje veliko iskustvo u radu sa klijentima iz različitih oblasti. U poznatom online portalu Netokracija, u okviru svoje kolumne piše o uticaju novih tehnologija i društvenih mreža na poslovanje.

Link ka prijavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfN_dRYXRGr-ISd31_jV-kodeYBBVgV5WgUFFAp6TokFjsgyA/viewform

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: