Debata na temu: „Ko upravlja politikama zaštite životne sredine?“

U saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Beograda (http://www.kancelarijazamlade.rs/) i akademskom debatnom mrežom Otvorena komunikacija (http://ok.org.rs/) Centar za razvoj ideja organizuje debatu na temu: "Ko upravlja politikama zaštite životne sredine?" povodom Svetskog dana zaštite životne sredine (World Environment Day – WED), koji se obeležava svake godine 5. juna, u više od sto zemalja sveta.

Kako bismo skrenuli pažnju na značaj pitanja zaštite životne sredine, odlučili smo da debata bude organizovana dan ranije, 4. juna, čime ukazujemo na potrebu preventivnog delovanja, umesto saniranja posledica.

Događaj će se održati u prostorijama Kancelarije za mlade Grada Beograda – Gnezdu (Masarikova 5, šesti sprat), u ponedeljak, 4. juna, sa početkom od 18h.

Tokom trajanja događaja, biće postavljena kutija za prikupljanje plastičnih čepova, koje će članovi Centra proslediti organizaciji Čepom do osmeha.

Molim Vas da podelite vest sa svojim pratiocima i na taj naččin nam pomognete da vest o programu dođe do naše ciljne grupe.

Link ka prijavi: www.goo.gl/forms/Oz8uerAPNXxo0jmJ3

Centar za razvoj ideja je nevladino, neprofitno udruženje mladih koje deluje u pravcu okupljanja i umrežavanja ambicioznih i proaktivnih pojedinaca radi ostvarenja ciljeva i podizanja kvaliteta života i rada mladih. Osnovni pravci delovanja Centra su: promocija omladinskog preduzetništva, kultura i zaštita životne sredine. Više o našim prethodnim aktivnostima možete pronaći na sajtu Centra za razvoja ideja.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: