Poziv za edukativni program – UG CeROG

Udruženje građana CeROG - Centar za regenerativnu održivost gradova te poziva da se prijaviš na šestomesečni edukativni program: Vežbaonica socijalnog preduzetništva!

Vežbaonica ti daje priliku da direktno učestvuješ u stvaranju socijalnog preduzeća. Zaronićeš u svet preduzetništva, digitalnog marketinga, poslovnog prava, fandrejzinga. Razvij veštine strateškog planiranja, fleksibilnosti i rešavanja problema, uz dodatno učešće u obrazovnim modulima na teme: socijalno preduzetništvo, komunikacija, liderstvo, pisanje i upravljanje projektima. Upoznaj omladinske i socijalne preduzetnike/ce i poslušaj priču i savete iz prve ruke.

Vežbaonica se održava u Novom Sadu u periodu od jula do decembra 2018.

Tražimo nove članove/ice tima: ekonomiste/kinje, pravnike/ce, novinare/rke, dizajnere/ke,
ekologe/škinje, inženjere/ke, pisce/spisateljice/blogere/ke, fotografe/fkinje, i sve  entuzijastične studente/kinje iz Novog Sada, zainteresovane za rešavanje društvenih, ekonomskih i/ili ekoloških problema u gradu. Tražimo mlade, proaktivne i komunikativne ljude koji žele da izdvoje vreme za učenje, razvoj i sticanje novih iskustava.

Prijavi se i razvij nove veštine, stekni nove prijatelje/ice, proširi svoje kontakte i spremi se za
budućnost.

Priključi nam se i postani socijalni preduzetnik/ca!

Rok za prijavljivanje je: 15. jun 2018., 23:59h CET.

Pošalji svoj CV i motivaciono pismo (ne duže od jedne strane A4 formata) na našu mejl
adresu: cerog.ug@gmail.com.

Odabrani/e kandidati/kinje biće pozvani na intervju, o čemu će biti obavešteni mejlom do 20. juna sa mestom i vremenom održavanja.

Angažman učesnika/ca je volonterskog tipa, a intenzitet rada na zadacima zavisiće od trenutnih potreba i ličnog interesovanja. Svi učesnici/ce dobijaju potvrdu o učešću sa opisom programa, zaduženja i angažovanja, stečenih kompetencija, učešća na edukacijama i promociju svog angažovanja na sajtu programa. Pošto je program u potpunosti volonterskog tipa, nismo u mogućnosti da refundiramo putne troškove, niti da obezbedimo smeštaj za učesnike/ce.

Za više informacija javi nam se na cerog.ug@gmail.com ili putem poruke na Facebook strani
@CeROG.NoviSad.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: