Zoom kafica – Zastani – zapitaj se! 45 minuta o kritičkom mišljenju

U utorak 26.10.2021. u 14 časova zakazana je nova Zoom kafica – Zastani - zapitaj se! 45 minuta o kritičkom mišljenju, koju organizuje Centar za razvoj karijere i savetovanjestudenata Univerziteta u Beogradu.
Zoom

Koliko ti je teško da doneseš odluku u vezi sa važnim ličnim pitanjima? Da li se pitaš „kome da verujem“? Kako se osećaš kad te neko intenzivno uverava u ispravnost svojih stavova (na primer izlaganje prodavca ili političara)? Šta radiš kada nisi siguran šta da preduzmeš? Odgovore na ova pitanja, a i priliku da postavite svoje imaćete ukoliko pošaljete prijavu za novu Zoom kaficu putem ovog linka!

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu (CZRK) će ugostiti Marinu Petruševski, profesionalnog HR konsultant, trenera i kouča. Marina pomaže drugima da osveste koliko je važno da nauče da traže i da daju podršku. Karijeru je počela kao prevodilac/profesor jezika, razvijala je u internacionaloj kompaniji u HR sektoru kao menadžer obuke i razvoja i nastavila razvoj kao direktor i senior konsultant Advance International-a.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na
svim nivoima studija i onima koji su završili studije u poslednjih godinu dana.

Neke od prethodnih kafica koje su bile održane, možete pogledati ovde:

Prethodne susrete „Zoom kafica – 45 minuta sa …“ možete poslušati ovde.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: