Danas je 
subota, 8 avgusta, 2020. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Iskoristite leto na najbolji način – naučite strani jezik kod kuće!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem, pripremio je za vas opšte i specijalizovane ONLINE kurseve stranih jezika i to po akcijskim cenama od 35% do čak 55%!

Konkurs za nagradu Poente

Dobra vest za one koji se bave pisanjem! Do kraja avgusta 2020. godine, otvoren je konkurs za Nagradu Poente!

„SOFT SKILLS ACADEMY DIGITAL – Unapredi svoje sposobnosti!“

U 2010. godini Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Lokalni Komitet Beograd je došlo na ideju da kroz niz interaktivnih treninga omogući studentima da se bolje opreme za uspešnu karijeru. Tokom godina, razni komiteti našeg udruženja su prepoznali važnost veština koje Soft Skills Academy pruža, tako da se danas ovaj seminar održava u 18 evropskih gradova.

Spotify dolazi u Srbiju

Najveći svetski sistem za streaming muzike i sadržaja sada je dostupan svima u Srbiji. Pokretanje revolucionarnog muzičkog sistema sadrži više od 50 miliona numera, 4 milijarde plejlista, milion podcast-a i mogućnost presolnalizovane pretrage sadržaja

Podrka osobama sa invaliditetom u procesu zapošljavanja – Udruženje mladih sa invaliditetom

Forum mladih sa invaliditetom već 10 godina pruža podršku osobama sa invaliditetom u procesu zapošljavanja.

Konkurs za izbor Omladinskih delegata Srbije u Ujedinjenim nacijama 2020/21.

Udruženje za Ujedinjene nacije Srbije od 2017. godine organizuje projekat „Omladinski delegati Srbije u Ujedinjenim nacijama“, koji obuhvata izbor dva omladinska delegata u Ujedinjenim nacijama i njihov aktivan rad tokom mandata od jedne godine.

Umetnost pod pritiskom

U četvrtak, 09. jula u Kulturnom centru Magacin: MKM biće otvorena izložba mladih umetnika pod nazivom Hard Pressed. Izožba će biti otvorena do 16. jula, svakog dana od 10 do 17h.

Muzička šaNSa – Konkurs za mlade novosadske bendove

Po treći put novosadski bendovi imaju priliku da pokažu svoje muzičke sposobnosti i na taj način dobiju šansu da snime svoju prvu pesmu i spot.

V4+ Akademija mladih poslovnih žena lidera

“V4+ Akademija mladih poslovnih žena lidera”, je projekat koji implementira Novosadska ženska inicijativa u partnerstvu sa Fundacja im. Lesława A. Pagi, Institut pro politiku a společnost, ICM Hradec Králové i Republikon Intézet, uz podršku Vlade Češke, Mađarske, Poljske i Slovačke, putem Višegradskih grantova iz Međunarodnog Višegradskog fonda.

Ovo su zlatna pravila za efikasno učenje

Uspešno učenje nije privilegija genijalnih ljudi. Oni koji uče uspešnije samo primenjuju određene metode, tehnike i taktike.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS

ucenje-jezika-beograd