Danas je 
субота, мај 25, 2019. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Nelt osmomesečna obuka – “Dobar start”

Do sada je nakon završenog programa, više od 90 odsto učesnika dobilo priliku za stalno zaposlenje u kompaniji i danas su deo Neltovog prodajnog...

Youth Now – prijem novih članova

Da li ste čuli za Belgrade Youth Fair, Future Is NOW, Youth NOW Magazin?

Repertoar Bioskopa Fontana 23.05. – 29.05.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 23.05 - sreda 29.05. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Social Impact Award – Najveći konkurs za mlade društvene preduzetnike

Social Impact Award je najveće omladinsko edukativno takmičenje na temu društvenog preduzetništva. Organizuje se u 20 zemalja na tri kontinenta, a u Srbiji ovo takmičenje organizuje udruženje Razlivalište . Razlivalište je neprofitna organizacija osnovana je 2014. godine sa idejom da mlade ljude u Srbiji upozna sa društvenim preduzetništvom, stvori ohrabrujuće okruženje i pruži podršku razvoju preduzetništva mladih.

FitPass Dani Sporta 2019 – #IzadjiNaTeren

Studenti svih fakulteta u Beogradu imaće priliku da 25. i 26. maja pokažu svoje veštine uekipnim i individualnim sportovima - basketu, futsalu, odbojci, tenisu i stonom tenisu. Prvidan projekta je rezervisan za utakmice u grupnoj fazi takmičenja, a drugog dana će se održati utakmice četvrtfinala, polufinala i finala. Tokom oba dana će postojati i Chill zona, otvorena za sve koji žele da podrže sport i učesnike FitPass Dana Sporta 2019. Posetioce chill zone očekuje raznovrstan program aktivnosti u kojima će moći da uživaju i dobro se zabave!

“Dizajn je svuda” – Deveti put u Beogradu

Cilj projekta je da se zainteresovanim studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta omogući besplatno savladavanje i usavršavanje grafičkog dizajna, web dizajna i digitalne fotografije. Radionice...

Konkurs za seminar „PR Days 2019: Internet (r)evolucija“

Seminar „PR Days 2019: Internet (r)evolucija“ održaće se tradicionalno na Fakultetu političkih nauka 10. i 11. maja. Na ovogodišnjim, jedanaestim PR danima učesnike će sa izazovima digitalnog sveta upoznati stručnjaci iz oblasti PR-a i marketinga.

Poziv za volontiranje na 13. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu

Već dvanaest godina unazad, svakog leta srpska prestonica željno očekuje preko 150 studenata iz svih delova sveta! Kako bi im na što bolji način predstavili Srbiju, potrebna nam je pomoć mladih aktivista.

Zaradi za letovanje i usavrši engleski ili nemački jezik

Posao animatora za studente završnih godina Filološkog, Filozofskog, Uciteljskog, Defektološkog i DIF-a.

Metropolitan Talenti – takmičenje za srednjoškolce iz oblasti IT-a, menadžmenta i dizajna

Univerzitet Metropolitan već 13. godinu za redom organizuje takmičenje za srednjoškolce – Metropolitan Talenti.
55,867FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS