Danas je 
četvrtak, april 26, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Produžen konkurs BG PRAKSA 2018

Danas je produžen rok za prijave studenata za program Univerzitetske radne prakse BGPRAKSA 2018 do sledeće srede, 25.aprila u ponoć.

Najveći sajam za mlade u regionu, 26. i 27. aprila u Beogradu

U Beogradu će se 26. i 27. aprila, u prostorijama Kolarčeve zadužbine, na Studentskom trgu, održati četvrti Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji, na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama, i sebi obezbede praksu ili zaposlenje. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

10 zlatnih pravila za studiranje u Nemačkoj

Nemačka je veoma atraktivna za studente iz celog sveta i sve je popularnija među studentima sa Balkana. Razlozi su brojni, ali ono što privlači naše studente jeste pre svega vrhunski kvalitet obrazovanja i to što je studiranje u Nemačkoj besplatno – pa skoro u potpunosti. Zvuči savršeno? Ipak, nije sve tako jednostavno. Zato ukoliko zaista planiraš da nastaviš studije u Nemačkoj, trebalo bi da poštuješ ovih 10 zlatnih pravila!

Program univerzitetske radne prakse BG PRAKSA 2018.

Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd pozivaju studente završnih godina osnovnih i master studija da učestvuju u programu univerzitetske radne prakse BG PRAKSA 2018.

BBICC, internacionalno takmičenje u studiji slučaja, dovodi prestižne svetske univerzitete

Belgrade Business International Case Competition (BBICC), studentsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja će se održati šesti put na Fakultetu organizacionih nauka (FON), od 15. do 21. aprila 2018. godine.

Studenti priželjkuju bolji standard i manje troškove studiranja

Na Dan studenata podatak da se na Univerzitetu u Beogradu školuje sto hiljada studenata. Voleli bi da njihov univerzitet dobije status nacionalnog univerziteta, da im standard bude bolji. Ministar Šarčević najavljuje Zakon o finansiranju visokog obrazovanja kojim bi se smanjili troškovi studija.

Belgrade Youth Fair 2018 – Prijave su otvorene!

Najveći karijerni događaj za mlade u regionu!

UPISNE KVOTE U Beogradu na budžetu 9.506 mesta za brucoše

Budući brucoši u školskoj godini 2018/19. moći će da konkurišu za 9.506 budžetskih mesta na Beogradskom univerzitetu, dok jedini fakultet gde bi školarina mogla da poskupi i to do 12.000 dinara je Matematički fakultet.

Matematički fakultet povećava školarinu, na ostalim cene iste

Senat Univerziteta u Beogradu usvojio je danas predlog Matematičkog fakulteta o povećanju školarine za narednu akademsku godinu od 6.000 do 12.000 dinara zavisnosti od studijskog programa.Na ostalim fakultetima školarine ostaju iste.

Posetite Interviewing Week 2018 na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Studentska organizacija grupa za SPEKOF, sada već tradicionalno, organizuje četvrti po redu projekat „Interviewing wеек“ na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Ove godine, održaće se 27. i 28. februara, a pogledajte i zašto bi trebalo da ga posetite!
57,315FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
698PRATILACAPRATI NAS