Danas je 
понедељак, март 25, 2019. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Program stipendiranja studenata – proleće 2019.

Evropski pokret FUTURIS, u saradnji sa EQUILIBRIO - Obrazovnim sistemom organizuje i tokom proleća 2019. Program stipendiranja studenata beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola.

Repertoar Bioskopa Fontana 21.03. – 27.03.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 21.03 - sreda 27.03. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Program stručne prakse u školi stranih jezika EQUILIBRIO KIDS!

Odlična prilika za sve vas koji želite da steknete iskustvo u nastavi stranih jezika i radu sa decom kroz plaćenu praksu!

Najtraženiji svetski IT predavač dolazi u Beograd

Jedan od najtraženijih IT predavača na svetu, Robert Martin, poznatiji kao Uncle Bob, doputovaće ovog aprila u Beograd. Čoveka koji je osmislio agilni pristup dizajnu softvera i koji se smatra liderom u softverskoj industriji, IT-jevci će imati priliku da čuju u okviru konferencije ITkonekt, koja će 13. i 14. aprila biti održana u Beogradu.

Inicijativa za više žena u IT-u: „Nedelja ženskih priča u IT-u“

O čemu pričaju devojke i kako izgledaju ženske priče u IT-u? Da li su devojke dovoljno zainteresovane za karijeru u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija ili misle da je IT i dalje predominatno muška profesija? Zašto statistike pokazuju da se žene ređe odlučuju za obrazovanje u IT-u?

Media Jam – ka održivim podcast rešenjima

USAID projekat jačanja okruženja za održivost medija u Srbiji i Impact Hub tokom marta i aprila ove godine realizuju inicijativu: “Media Jam – ka održivim podcast rešenjima“.

CEO for One Month – program stručne prakse

Program „CEO for One Month“ daje mogućnost ambicioznim mladim ljudima kao što si ti da tokom jednog meseca rade rame uz rame sa regionalnim direktorima Adecco grupe. Pored sjajnog teorijskog iskustva koje ćeš steći, operativno znanje će ti dati vetar u leđa i praksu u poslovnom svetu kakvu nisi mogao/la ni da zamisliš.

Repertoar Bioskopa Fontana 14.03. – 20.03.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 14.03 - sreda 20.03. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Počinje Superste program – Centrifuga 2019

Paket finansijske i mentorske podrške spreman je zadeset najboljih inovativnih projekata koje pokreću mladikreativci i aktivisti, kako bi unapredili lokalne zajednice. 5.100.000 dinara i mentorska podrška za inovativne ideje mladih.

Sjajna prilika za studente – praktične veštine za odlično plaćene poslove

Lokalna Microsoft kancelarija u Beogradu poziva studente da se prijave na besplatnu Business Central akademiju, koja će se održati u periodu od 8. do 14. aprila 2019. godine.
56,096FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS

ucenje-jezika-beograd