Danas je 
četvrtak, 26 novembra, 2020. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Program stipendiranja studenata – jesen 2020.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem u saradnji sa Evropskim pokretom FUTURIS, organizuje Program stipendiranja studenata - jesen 2020, za sve studente fakulteta i visokih strukovnih škola koji žele da uče strane jezike.

The Fellowship of Questions

Udruženje Inprocess te poziva da se priključiš trodnevnim radionicama u sklopu projekta The Fellowship of Questions.

Transport and Traffic Business Days 2020 – prvi potpuno virtuelni studentski sajam

Sada već tradicionalni sajam, Transport and Traffic Business Days / Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog fakulteta biće održan od 7-11. decembra u organizaciji Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta.

Poziv za volontere

Zanima te zaštita životne sredine, ekologija, očuvanje planete? Želiš da učestvuješ u promociji primera dobre prakse, utičeš na svest svojih vršnjaka, pokrećeš druge na akciju? Tebe tražimo!

Otvorene su prijave za online AIBG Belgrade – programersko takmičenje na polju veštačke inteligencije

Treći AIBG Belgrade se usled trenutne epidemiološke situacije održava online 11. i 12. decembra.

Sinergija 20. Digitalno. Oduvek

Sinergija ove godine proslavlja dvadeset godina postojanja u vreme velikih promena. Prilagođavajući se novoj stvarnosti i uzimajući u obzir bezbednost učesnika konferencije, Sinergija 20 biće održana u digitalnom formatu 25. i 26. novembra.

Dodeljene nagrade mladima koji pokreću biznise za rešavanje društvenih problema u Srbiji

Da li ste znali da duža upotreba odevnih predmeta čuva životnu sredinu, da digitalno praćenje nivoa otpada u kontejnerima može da olakša rad komunalnim službama, da se onlajn peticijama i inicijativama mogu pokrenuti društvene promene, a digitalnim povezivanjem onih koji se svakodnevno kreću sličnim rutama smanjiti broj vozila na ulicama i uštedeti gorivo?

Projekat Brand New Engineers

Pozivamo buduće inženjere da nam se pridruže na projektu “Brand New Engineers — Od integrala do inženjera”, koji organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Lokalni komitet Beograd (EESTEC LC Belgrade). Projekat ove godine proslavlja svoj jedanaesti rođendan.

Space4women 3.0: Galaksija novih ideja

Studentkinja si? Imaš inovativnu ideju koju želiš da realizuješ, ali nisi sigurna kako? Prijavi se za takmičenje Space4women 3.0: Galaksija novih ideja i stekni potrebna znanja i veštine za razvoj ideje kao i priliku da osvojiš vredne nagrade.

Saradnja SAM i ekonomskih fakulteta u Beogradu i Subotici

Prvo predavanje u okviru švajcarskog projekta na temu cirkularnih migracija i odliva mozgova.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS

ucenje-jezika-beograd