Danas je 
petak, 22 januara, 2021. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Univerzitet Metropolitan i ove godine deo najvećeg gejming događaja – Global Game Jam-a

Univerzitet Metropolitan je i ove godine, tradicionalno, jedan od organizatora Global Game Jam-a, koji se održava od 27. do 31. januara 2021. godine, u online formatu, sa ciljem da okupi svetsku gejmersku zajednicu na preko 930 lokacija u 118 zemalja širom sveta.

FONIS Humanitarna radionica

Za sve studente januarski ispitni rok samo što nije krenuo i već broje dane do prvog ispita! Ako ne znaš kako da počneš da učiš, nedostaje ti motivacije ili postavljaš pogrešne ciljeve, Udruženje studenata informatike FONIS priprema nešto za tebe.

Vodič za studentsku mobilnost

Objavljen "Vodič za studentsku mobilnosti", baza znanja i iskustava kada je u pitanju akademsko usavršavanje mladih u inostranstvu.

Nagrade mladim talenatima za izuzetne rezultate na međunarodnim takmičenjima u 2020. godini

Fondacija 1% za kraj 2020. godine pružila je podršku najuspešnijim mladim talentima koji su tokom godine osvajali medalje na svetskim takmičenjima u oblasti prirodnih i društvenih nauka.

“Studije u Švedskoj ” Virtual day, 14. januar 2021.

Studiranje u Švedskoj. Univerziteti i fakulteti u Švedskoj. Kako upisati fakultet? Master studije u Švedskoj. Stipendije i popust na školarinu.

Mladi kao pokretači promena u Evropi

O promeni Evrope kroz prizmu aktivizma mladih Beogradska otvorena škola (BOŠ) je razgovarala sa upravo mladim ljudima koji su pokrenuli promene u svojim lokalnim zajednicama i predstavila publikacije na teme mobilnosti i održivog putovanja, tehnologije i inkluzije, zapošljivosti i ekologije. Osnova ovih publikacija su inovativne i kreativne ideje više od 100 mladih iz 10 država Podunavskog regiona, koji su nagrađeni na konkursu „50 ideja za Evropu“.

Dom kulture Studentski grad raspisuje KONKURS ZA KNJIGU PRIČA za mlade do 28 godina

Raspisujemo KONKURS ZA KNJIGU PRIČA za mlade do 28 godina. Najbolji rukopis Dom kulture Studentski grad objaviće kao knjigu.

INFOn

Projekat INFOn je projekat Studentske Asocijacije FON-a koji se sastoji iz blogova koje svake nedelje decembra i januara objavljujemo na sajtu naše organizacije i na društvenim mrežama.

The Fellowship of Questions

Udruženje Inprocess te poziva da se priključiš trodnevnim radionicama u sklopu projekta The Fellowship of Questions.

Transport and Traffic Business Days 2020 – prvi potpuno virtuelni studentski sajam

Sada već tradicionalni sajam, Transport and Traffic Business Days / Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog fakulteta biće održan od 7-11. decembra u organizaciji Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS