Danas je 
nedelja, 7 marta, 2021. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Program jezičkog usavršavanja studenata – proleće 2021.

Evropski pokret FUTURIS, u saradnji sa EQUILIBRIO - Obrazovnim sistemom organizuje i tokom proleća 2021. Program jezičkog usavršavanja studenata beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola.

Virtuelni EduFair 2021.

Promene na tržištu rada za sobom po pravilu povlače i promene na polju visokog obrazovanja, a ovim promenama će između ostalog biti posvećen predstojeći međunarodni sajam obrazovanja Virtuelni EduFair 2021, koji je zakazan za 11. mart u periodu od 14h do18h.

Postani deo Erazmus generacije!

Erazmus studentska mreža (ESN) te poziva da postaneš deo Erazmus generacije i jedan/a od 15 hiljada volontera/ki, članova ESN-a iz 42 zemlje sveta koji rade na poboljšanju kvaliteta omladinskih i studentskih razmena, kao i stvaranju atmosfere dobrodošlice za strane studente, predstavljajući našu zemlju na najbolji mogući način.

Project Management Championship 2021

Project Management Championship 2021 je takmičenje u oblasti projektnog menadžmenta otvoreno za studente svih Univerziteta u Srbiji, koje sadrži 3 faze.

Met Game Hackathon

Otvorene prijave za 24h online hakaton iz oblasti izrade video igrada za učenike 3. i 4. razreda srednjih škola.

Zum kafica – 45 minuta o asertivnosti sa Svetlanom Kijevčanin

Sa Svetlanom pričamo o tome kako da na iskren, otvoren, direktan način izrazim svoja uverenja, misli i osećanja i zauzmem se za svoja prava bez ugrožavanja prava drugih.

Case Study Show

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade petnaesti put zaredom organizuje projekat ,,Case Study Show“ koji će se održati od 4. do 13. marta u malo drugačijoj atmosferi.

14. “Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd 2021”

Četrnaestu godinu zaredom, Udruženje studenata tehnike Evrope – Beograd organizuje projekat “Beogradski dani inženjera – EBEC Beograd 2021”, koji će se održati od 11. do 15. marta. Projekat se sastoji iz dva dela, takmičarskog i edukativnog.

Zum kafica – 45 minuta o učenju – sa karijernom savetnicom Jelenom Milković

Centar za razvoj karijere vas poziva na sledeće virtuelno druženje već 2. februara, u 12 časova.

Fonis – Druga humanitarna radionica

U svakom ispitnom roku u proseku studenti barem jednom sebi postave pitanje: kako ja da zapamtim ovo što učim, moj mozak nije sposoban za tako nešto? Međutim, to nije ni izbliza tako - ne postoji nešto što mozak ne voli da uči!
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS

ucenje-jezika-beograd