Danas je 
četvrtak, septembar 19, 2019. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Dani izraelskog filma od 19. septembra u Dvorani KCB-a

Dani izraelskog filma, festival u organizaciji Ambasade Izraela i Kulturnog centra Beograda, održava se od 19. do 22. septembra u Dvorani KCB-a, a program čini šest nagrađivanih, stilski i tematski različitih ostvarenja koja publici nude uvid u tendencije savremene izraelske kinematografije.

Košarkaški savez Srbije i Blic Sport predvode navijače „plavih“ novim Viber stikerima do zlata na Svetskom prvenstvu u Kini

SS predstavio nove besplatne Viber stikere naše reprezentacije - delo proslavljenog karikaturiste Marka Somborca - za najstrastvenije navijače „orlova“; preuzimanjem stikera postaju članovi zvaničnog Viber Communityja Košarkaškog saveza Srbije, gde ih čekaju najnovije vesti o našim asovima sa terena i iza scene – za iskustvo „sa tribina“ Svetskog prvenstva u Kini

Postanite deo prvog Art Weekend Beograd-a, budite volonter!

Art vikend Beograd/Art Weekend Belgrade je četvorodnevna manifestacija koja se održava na više lokacija u Beogradu i okolini  od 10. do 13. oktobra i koja za cilj ima promociju domaće savremene umetničke scene.

50 godina Vudstok festivala

Pre tačno 50 godina, 15. avgusta 1969, održan je do tada najveći muzički festival na svetu, nazvan Festival muzike i umetnosti ili kako je na plakatu najavljeno – Tri dana ljubavi i mira, a nama svima poznatiji kao Vudstok.

Spektakularna završnica Lovefesta

Marco Carola i The Martinez Brothers se jedva odvojili od bine i publike

Nastup The Martinez Brothers pomeren za 3. avgust na Lovefestu

Legendarna braća prave spektakularnu završnicu sa Marcom Carolom.

Muzički maraton na najvećoj underground bini Lovefesta

Ultra Energy Stage, jedna od najhvaljenijih underground bina u regionu, koja deceniju unazad predstavlja samo najbolje što svetska muzička scena ima da ponudi, od ove godine uvodi novi dnevni specijal pod nazivom Energy Day.

Student medicine u humanitarnoj misiji

Nikola Pavličić iz Ćuprije pre nekoliko dana krenuo je na dvotočkašu u humanitarnu misiju.

Heineken Lovefest promoviše zdrave odluke Trka ljubavi prvi put na festivalu

Heineken Lovefest u saradnji sa Beogradskim maratonom od ove godine pokreće novi projekat pod nazivom “Love race 5K”.

Nezapamćeno interesovanje za Heineken Lovefest – Vrnjačka Banja RASPRODATA!

Fanovi Heineken Lovefesta, jednog od najvećih muzičkih festivala u regionu od danas počinju da broje sitno, jer je do početka festivala ostalo još samo 10 dana. Trinaesto izdanje Lovefesta biće održano od 1. do 3. avgusta, a Vrnjačka Banja je već rasprodata.
55,589FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS