Danas je 
sreda, mart 21, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Belgrade Youth Fair 2018 – Prijave su otvorene!

Najveći karijerni događaj za mlade u regionu!

Počinje ,,Chipsy Agro akademija“ za farmere 21. veka

Kompanija Marbo Product koja posluje u okviru PepsiCo grupe, pokrenula je edukativnu platformu ,,Chipsy Agro Akademija“ namenjenu studentima treće i četvrte godine Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu. Projekat je pokrenut sa ciljem da studentima omogući praktična znanja u oblasti uzgajanja krompira u skladu sa najvišim standardima koji se primenjuju za potrebe proizvodnje brenda Chipsy, kao i u cilju stvaranja nove generacije poljoprivrednika i podrške lokalnoj proizvodnji krompira.

Bolja saradnja švedskih i srpskih univerziteta

Razmena studenata i nastavnog osoblja između univerziteta u Srbiji i Švedskoj važna je u učvršćivanju bilateralnih odnosa, a za to postoji velika zainteresovanost univerziteta u obe zemlje, zaključak je dvodnevne posete delegacije iz Švedske koja je posetila Univerzitete u Beogradu i Novom Sadu.

Dani prakse 2018.

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka šestu godinu za redom organizuje projekat Dani prakse, koji je namenjen svim studentima Beogradskog univerziteta u potrazi za praksom. Dani prakse se održavaju 19. i 20. marta na Fakultetu organizacionih nauka, gde će studenti kroz pet celina projekta: sajam kompanija, takmičarski deo, panel diskusiju, „Tvojih 15 minuta“ i CV kliniku, imati priliku da započnu svoju profesionalnu karijeru.

Studenti FON-a finalisti prestižnog svetskog takmičenja u rešavanju studije slučaja u Kopenhagenu

Studenti Case Study Club-a Fakulteta organizacionih nauka: Nemanja Jevtović, Kristina Knežević, Rastko Damnjanović i Tamara Tošović pod mentorstvom prof. dr Vesne Damnjanović plasirali su se u finale prestižnog svetskog takmičenja u rešavanju studije slučaja Copenhagen Business School Case Competition 2018 (CBS Case Competition 2018) u Kopenhagenu, Danskoj. Svetsko takmičenje održalo se u periodu od 26. februara do 02. marta 2018. godine.

10 najboljih evropskih zemalja za studente

Sajt Study.eu objavio je rezultate istraživanja u vezi sa zemljama najpogodnijim za studente, prenosi Lounli planet.

Omladina JAZAS-a pokreće novi projekat “JAZAS Open Space”

Omladina JAZAS-a uz podršku Razvojne agencije Srbije sprovodi program podrške projektima za unapređenje ekonomskog razvoja naše zemlje. Dajemo priliku mladima i pomažemo im da pokrenu sopstveni biznis.

Karijera u farmaciji

„Karijera u farmaciji” kao centralni godišnji događaj u oblasti karijernog razvoja studenata na Farmaceutskom fakultetu, prvi put je realizovan kao dvodnevni edukativno-sajamski program 2015. godine i tom prilikom je događaj posetilo preko 500 studenata. Cilj projekta jeste da se studentima približe aktuelnosti iz sveta farmacije i da se kroz edukativni segment omogući sticanje novih znanja i veština, koje bi pomogle karijerni razvoj budućih magistra farmacije.

Posetite Interviewing Week 2018 na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Studentska organizacija grupa za SPEKOF, sada već tradicionalno, organizuje četvrti po redu projekat „Interviewing wеек“ na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Ove godine, održaće se 27. i 28. februara, a pogledajte i zašto bi trebalo da ga posetite!

Šta fakulteti mogu da traže od kandidata za upis na master?

Oni koji završe studije na jednom fakultetu, a žele na drugom da upišu master ili doktorske studije, često su zbunjeni različitim zahtevima fakulteta.
57,507FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
691PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE