Danas je 
subota, avgust 18, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Flash Mob na Trgu slobode u Novom Sadu

Više desetina mladih svih uzrasta izvešće koreografiju na kojoj su vredno radili prethodnih nedelja, a cilj ovog projekta jeste da se skrene pažnja na...

AEGEE-Niš ,,Go Hard or Go Home”

Program, između ostalog, uključuje i dva izleta za koje se mogu prijaviti svi zainteresovani do 22.jula:Put do Sofije (24.7.) po ceni od 1.100...

Filmski program #DKSG

8 - 13. jul 2018. Amfiteatar, 21.00 ODJECI - FILMOVI IZ 1968.Programski nastavak ciklusa Obeležavanje 1968. koji je održan od 18. do 20. juna u DKSG.Nedelјa,...

Od nas su i Kinezi učili: Sedam decenija duge istorije a da to niste ni znali

Prema izjavama kineskih stručnjaka, koje danas susrećemo na gotovo svim našim kapitalnim objektima i koji su danas jedna od vodećih država po broju i kvalitetu kadra, do 80. tih godina prošlog veka, za odlučujuću ulogu u njihovom ubrzanom razvoju zaslužni su srpski građevinari.

Beogradska otvorena škola upisuje novu generaciju studenata na program Studije budućnosti

U oktobru 2018. godine ćeš imati do 27 godina i bićeš student/kinja završne godine, apsolvent/kinja ili student/kinja master studija na nekom od beogradskih univerziteta? Bliži ti se kraj studija i pitaš se šta dalje? Imaš utisak da te fakultet nije sasvim pripremio za ono što sledi?

Srbija domaćin prestižnog svetskog takmičenja u upravljanju projektima

Finale četvrtog po redu svetskog takmičenjau upravljanju projektima – InternationalProject Management Championship 2018, koje je za četiri godine okupilo više od 2600 studenata sa prestižnih fakulteta i biznis škola širom sveta, biće održano 2. juna 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Centra za upravljanje projektima Fakulteta organizacionih nauka.

Borba za strane studente

Ministarstvo prosvete pokrenulo projekat "Studiraj u Srbiji" sa nizom aktivnosti. Problem boravišne vize. Nostrifikacija školskih diploma olakšana.

MAKE THEM SAY YES – Yard Sale 2018

Studentska organizacija Unija studenata FON-a, u saradnji sa najvećom menadžment konsalting studentskom organizacijom Case Study Club, prvi put ove godine organizuje projekat „Yard Sale“, koji će se održati 19, 22. i 26. maja na Fakultetu organizacionih nauka.

Nije znanje samo ono što piše u diplomi

Mnoge evropske zemlje priznaju neformalna znanja i omogućavaju lakše sticanje diploma za one s velikim radnim iskustvom, u Srbiji smo tek na početku ovog...

Pravnici na poslu – Sajam zapošljavanja i volontiranja na Pravnom fakultetu u Beogradu

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu u periodu od 09. do 11. maja 2018. godine održaće se sajam zapošljavanja i volontiranja - PRAVNICI NA POSLU “CHOOSE YOUR CAREER”.
56,800FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
704PRATILACAPRATI NAS

ucenje-jezika-beograd