Danas je 
četvrtak, 22 oktobra, 2020. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Balkanima 2020.

Danas počinje Festival BALKANIMA 2020. u Domu kulture Studentski grad.

17. BALKANIMA – Evropski festival animiranog filma Dom kulture „Studentski grad“, od 20. do 25. oktobra 2020. godine

Ljubitelji animiranih filmova ove godine biće u mogućnosti da prate festival Balkanima, kao i do sada, uživo u Domu kulture »Studentski grad«, ali i onlajn preko zvaničnog sajta festivala.

Vikend mentalnog zdravlja

Vikend mentalnog zdravlja je jednodnevni edukativni događaj, koji će se održati u subotu, 17. oktobra 2020. godine, u prostorijama Ustanove kulture Stari grad, u organizaciji Udruženja Svetski omladinski talas.

Info sesija za poslodavce – zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Forum mladih sa invaliditetom Vas poziva na info sesiju “Zapošljavanje osoba sa invaliditetom“. Info sesija će se održati u 4 grada: Kragujevcu, Novom Sadu, Beogradu i Nišu.

Kako isplanirati obrazovanje u vreme pandemije?

EduFair, tradicionalno najveći sajam obrazovanja u Beogradu koji organizuje Integraledu, najveća agencija za savetovanje o obrazovanju u jugoistočnoj Evropi, ove jeseni u Beogradu će prvi put u virtuelnom obliku predstaviti obrazovne institucije iz inostranstva. EduFair Virtual zakazan je za 15. oktobar od 14.00-20.00h.

Mladi talenti pokazali vrhunska znanja u oblasti informacionih tehnologija

Srednjoškolci i studenti matematičkih i tehničkih škola i fakulteta i ove godine su imali priliku da pokažu šta znaju na takmičenju Bubble Cup koje organizuje Microsoft Razvojni centar Srbija. Pobedu su odneli timovi Lar Estribar, iz Poljske, u Premier ligi i tim Infinity, iz Srbije, u Rising Stars ligi.

Cultural fit – novi mehanizmi u procesu zapošljavanja mladih

Prijave za učešće na BESPLATNIM radionicama u okviru projekta „Cultural fit – novi mehanizmi u procesu zapošljavanja mladih“ su OTVORENE.

Dom kulture „Studentski grad“ – program za oktobar 2020.

Pogledajte program za oktobar 2020 u Domu kulture „Studentski grad“.

Young Media videoteka

Šta su lažne vesti? Kako snimiti dobar YouTube video? Kako komunicirati sa medijima?

Izložba o ženama u matematici na Kalemegdanu

Manifestacija Maj mesec matematike Centra za promociju nauke, započeta u maju kroz virtuelni program usled pandemijskih okolnosti, nastavlja se u septembru izložbom o ženama u matematici i sadržajima koji na maštovit način približavaju matematiku svim generacijama.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS

ucenje-jezika-beograd