Danas je 
ponedeljak, 1 juna, 2020. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Novi kviz koji igraš uživo sa svog telefona i osvajaš novčane nagrade!

Ako ste ljubitelji dobre zabave, takmičenja i kvizova, onda bi trebalo da probate aplikaciju Lift Kviz - prvi regionalni kviz u kojem odgovarate na pitanja iz raličitih oblasti uživo preko mobilne aplikacije i osvajate novčane nagrade.

Digitalno izdanje filozofskog teatra

U okviru digitalnog izdanja Filozofskog teatra, u četvrtak, 16. aprila od 20h na YouTube kanalu Bitef teatra, biće organizovan drugi u nizu razgovora koji će Maja Pelević voditi sa Anjom Sušom.

Virtualni muzeji – lista muzeja koje možete obići od kuće

Jedna sjajna ideja da kvalitetno iskoristite vreme kod kuće, jeste da posetite neke od svetski poznatih muzeja!

Učenje nemačkog kao borba protiv dosade

Iskoristite dane koje provodite kod kuće, bez obaveznih odlazaka na fakultet. Upoznajte se sa osnovama nemačkog jezika!

Top 10 filmova svih vremena

Ovo je spisak 10 najboljih filmova svih vremena koje morate pogledatim prema zvaničnom sajtu filmske internet baze podataka – IMDB-u.

10 knjiga koje morate pročitati barem jednom u životu!

Postoje knjige koje su izgubile na važnosti ili su jednostavno izgubile publiku, ali isto tako jednostavno postoje knjige koje morate pročitati barem jednom u životu.

Premijerno na Supernatural festivalu nastupa srpski alternativni sastav E-PLAY

Ove godine, prvi put nastupa E-PLAY band vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare.

Premijerno na Supernatural festivalu nastupa – Kralj Čačka

Supernatural festival pod sloganom „Bee Supernatural“ ove godine održaće se u subotu, 25. aprila u Botaničkoj Bašti, Jevremovac u centru grada a tema ovogodišnjeg festivala je Pčela. Nažalost, pčele su ugrožene, a glavni razlozi smanjenja broja pčela jesu nekontrolisana upotreba pesticida, nedostatak cveća i deforestacija (krčenje šuma), zbog čega je misija festivala da skrene pažnju javnosti i donosiocima odluka, da je prioritet zaštita i unapređenje staništa pčela.

Otvorene su prijave za četvrti Forum mladih lidera

Studentski parlament Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo i ove godine će, po četvrti put, organizovati “Forum mladih lidera” i to 28. marta 2020. godine u zgradi Škole, Ul. Vojvode Vlahovića 35b.

Case Study Show

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade sa sedištem na Fakultetu organizacionih nauka ove godine po prvi put organizuje kolaboraciju projekata Case Study Show i Akademija Modernog Menadžmenta, studentski poduhvat edukativnog i takmičarskog karaktera.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS