Danas je 
ponedeljak, 18 januara, 2021. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Regionalni nagradni konkurs: Spasimo putopis 2021.

Treću godinu zaredom, Klub putnika raspisuje regionalni nagradni konkurs/natječaj „Spasimo putopis“.

Univerzitet Metropolitan i ove godine deo najvećeg gejming događaja – Global Game Jam-a

Univerzitet Metropolitan je i ove godine, tradicionalno, jedan od organizatora Global Game Jam-a, koji se održava od 27. do 31. januara 2021. godine, u online formatu, sa ciljem da okupi svetsku gejmersku zajednicu na preko 930 lokacija u 118 zemalja širom sveta.

FONIS Humanitarna radionica

Za sve studente januarski ispitni rok samo što nije krenuo i već broje dane do prvog ispita! Ako ne znaš kako da počneš da učiš, nedostaje ti motivacije ili postavljaš pogrešne ciljeve, Udruženje studenata informatike FONIS priprema nešto za tebe.

Nagrade mladim talenatima za izuzetne rezultate na međunarodnim takmičenjima u 2020. godini

Fondacija 1% za kraj 2020. godine pružila je podršku najuspešnijim mladim talentima koji su tokom godine osvajali medalje na svetskim takmičenjima u oblasti prirodnih i društvenih nauka.

Mladi kao pokretači promena u Evropi

O promeni Evrope kroz prizmu aktivizma mladih Beogradska otvorena škola (BOŠ) je razgovarala sa upravo mladim ljudima koji su pokrenuli promene u svojim lokalnim zajednicama i predstavila publikacije na teme mobilnosti i održivog putovanja, tehnologije i inkluzije, zapošljivosti i ekologije. Osnova ovih publikacija su inovativne i kreativne ideje više od 100 mladih iz 10 država Podunavskog regiona, koji su nagrađeni na konkursu „50 ideja za Evropu“.

Forum mladih sa invaliditetom lansirao veb platformu za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Forum mladih sa invaliditetom već 12 godina uspešno realizuje aktivnosti koje su usmerene na podršku osobama sa invaliditetom u procesu zapošljavanja. Pored niza radionica, obuka, kurseva, asistencija u pripremi biografije i pripreme za razgovor za posao, kao i savetodavne podrške koja je na raspolaganju osobama sa invaliditetom, Forum je razvio i usluge podrške poslodavcima, kako bi proces zapošljavanja bio što uspešniji.

Dom kulture Studentski grad raspisuje KONKURS ZA KNJIGU PRIČA za mlade do 28 godina

Raspisujemo KONKURS ZA KNJIGU PRIČA za mlade do 28 godina. Najbolji rukopis Dom kulture Studentski grad objaviće kao knjigu.

Onlajn Sajam omladinskog preduzetništva i privrednih potencijala Srbije

Privredni forum mladih u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta organizuje projekat „Privreda za mlade – Put mladog preduzetnika“ u okviru kojeg će se 8. decembra sa početkom u 11h održati treći po redu „Sajam omladinskog preduzetništva i privrednih potencijala Srbije“.

The Fellowship of Questions

Udruženje Inprocess te poziva da se priključiš trodnevnim radionicama u sklopu projekta The Fellowship of Questions.

Poziv za volontere

Zanima te zaštita životne sredine, ekologija, očuvanje planete? Želiš da učestvuješ u promociji primera dobre prakse, utičeš na svest svojih vršnjaka, pokrećeš druge na akciju? Tebe tražimo!
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS