Zoom Kafica – 45 minuta sa master psihologom Ivom Karadžić

U utorak 6. aprila u 12 časova master psiholog Iva Karadžić će govori o važnosti davanja i primanja povratne informacije za lični i profesionalni razvoj.
zoom kafica

Kako se ova veština može razvijati od studentskih dana i na koji je način povezana sa socijalnom inteligencijom i građenjem odnosa sa „značajnim drugima“ – kolegama, profesorima, mentorima i, jednog dana, pretpostavljenima govoriće se na novoj Zoom kafici koju je CZKR organizovao za sve zainteresovane studente.

U okviru nove Zum kafice koja će se održati u utorak 6. aprila sa početkom u 12 časova, učesnice će moći da postave pitanja i dobiju odgovor ili savet. Prijave se mogu izvršiti na ovom linku.

Iva Karadžić je diplomirala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu 2011. godine nakon čega se posvetila dodatnom usavršavanju u oblasti psihologije rada i organizacije i menadžmenta ljudskih resursa završivši master studije u Srbiji i Holandiji. U ljudskim resursima radi od 2014. godine.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u protekle dve godine. 

Zoom kafica – 45 minuta sa …“ predstavlja novi  onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji je CZKR razvio u želji da ostane dostupan (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Ovde pogledajte koje teme su bile spominjane na ranijim druženjima i pronađite još zanimljivosti i dešavanja za studente.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: