Zoom Kafica – 45 minuta o razvojnom putu u oblasti Software Development-a

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu (CZRK) vas poziva na Zoom kaficu u utorak 8. juna u 17 sati - pričaće se o razvojnom putu u Software Development-u.

U utorak 8. juna u 17 sati na još jednoj „Zoom kafici“ CZRK razgovara o razvojnom putu u oblasti Software Development-a. Svoje radno iskustvo i prilike predstaviće Dejan Popović, inženjer elektrotehnike koji je karijeru započeo u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu izradivši prvi CzRKov informacioni sistem. Danas radi u kompaniji Selerant kao Solution Manager sa klijentima iz Evrope, Аzije i Amerike.

Prijavljivanje na „Zoom Kaficu – 45 minuta o razvojnom putu u oblasti Software Development-a“ se može izvršiti na ovom linku najkasnije do utorka u 12 sati da bi svi koji se prijave dobili link za pristup druženju na vreme.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u poslednjih godinu dana.

„Zoom kafica – 45 minuta sa …“ predstavlja novi onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji je Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu razvio u želji da ostanu dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Neke od prethodnih Zoom kafica koje su bile održane, možete pogledati ovde:

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: