Zoom Kafica – 45 minuta o važnosti motivacije

"Zoom kafica - 45 minuta sa ..." predstavlja novi onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji je razvio Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da ostanu dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.
Zoom

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu (CZRK) u utorak, 1. juna u 12 sati, u okviru još jedne Zoom kafice razgovara o važnosti motivacije u boljem sagledavanju sopstvenih snaga, pronalasku onog što svakoga od nas pokreće i čini zadovoljnima.

Zašto je važno pronaći balans između intelekta, emocija, duhovnosti i zdravlja i kako realnije postaviti očekivanja od sebe i drugih i na koji način je moguće učiti iz sopstvenih grešaka, CZRK će pričati sa Vesnom Damnjanović, iz Centra za poslovne studije slučaja na Fakultetu organizacionih nauka i direktorom svetskog takmičenja u rešavanju studije slučaja Business Belgrade International Case Competition. Vesna je osoba koja kreira prilike, deli energiju i ima želju da pomogne u ličnom i profesionalnom razvoju mladih i menadžera. Dobitnik je nagrade za Razvoj i promociju liderstva među mladima od Srpske asocijacije menadžera i Svetosavske nagrade u 2018. godini.

Prijavljivanje se vrši na ovom linku najkasnije do utorka, 1. juna u 9 sati.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u poslednjih godinu dana.

Neke od prethodnih Zoom kafica koje su bile održane, možete pogledati ovde:

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: