Danas je 
четвртак, јул 25, 2024. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Festival karijere u Nišu: Tvoja šansa

Kancelarija za mlade Grada Niša uz podršku projekta Podsticanje zapošljavanja mladih za sve mlade iz Niša i okoline organizuje festival karijere pod nazivom Tvoja šansa.

KONKURS ZA POSAO: Asistent na projektima

Ukoliko ste zainteresovani za oblast društveno odgovornog poslovanja, željni da steknete nova znanja i veštine doprinoseći istovremeno društvenim ciljevima, imamo sjajnu vest za vas.

Postani deo Razlivalište ekipe!

Ukoliko želis da radiš sa kul ljudima koje pokreće rad na važnim stvarima, a ujedno si motivisan da napraviš pozitivnu promenu u društvu i za sebe kažeš da si timski igrač, komunikativan, ambiciozan i odgovoran, pozivamo te da nam se priključiš kao Social Impact Award Project Ninja.

VIŠE POSLA NEGO RADNIKA Omladinske zadruge nude dobru zaradu za Novu godinu i to na OVIM poslovima

Studenti i nezaposleni do 30 godina koji žele da zarade dodatni novac za predstojeće praznike, lako mogu pronaći posao preko neke od omladinskih zadruga. Među najtraženijima su promoteri i pomoćni prodavci u marketima i buticima, ali i fotografi, konobari...

Konkurs za studentski posao Koordinator/ka na projektu izrade baze za obuke novozaposlenih

Service Plus (http://www.serviceplus-it.com) is providing softwares, hardwares, as well as full set of services adrresed to the retail industry. We serve more than 50 clients in 15 countries, worlwide retailers such as Ikea, H&M, Bvlgary, JYSK, Metro C&A, Sephora, Women’s Secret etc. Founded in 2002 in Novi Sad, with offices in Belgrade, Niš, Zagreb, Ljubljana, Sarajevo and Banja Luka, we are team of specialists related to IT in retail.

Profesor engleskog jezika

Obrazovni centar EQUILIBRIO raspisuje konkurs za poziciju: PROFESOR ENGLESKOG JEZIKA.

Konkurs za radno mesto u Krovnoj organizaciji mladih Srbije

Uslovi rada: fiksna plata (mogućnost povećanja u skladu sa povećanim obimom posla); radno mesto u Beogradu; puno radno vreme – 40 radnih sati nedeljno...

KROVNA ORGANIZACIJA MLADIH SRBIJE (KOMS) raspisuje konkurs za posao

KROVNA ORGANIZACIJA MLADIH SRBIJE (KOMS) objavljuje konkurs za poziciju KOORDINATOR/KA PROGRAMA KOMS-A

Upoznajte poslodavce

U petak, 26.05, u Centru „Jaki mladi“ (Bulevar kralja Aleksandra 251) Beograd, od 13 do 16 časova, za mlade koji su odrasli bez roditeljskog staranja biće organizovani susreti sa poslodavcima.

Zbog novih projekata Delta vanredno zapošljava Mlade lidere

Delta Holding će u narednom periodu širiti svoje poslovanje i razvijati projekte od strateškog značaja u Srbiji, zemljama regiona i Evropskoj unijii zbog toga raspisuje vanredni konkurs za prijem Mladih lidera.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS