Zbog novih projekata Delta vanredno zapošljava Mlade lidere

Delta Holding će u narednom periodu širiti svoje poslovanje i razvijati projekte od strateškog značaja u Srbiji, zemljama regiona i Evropskoj unijii zbog toga raspisuje vanredni konkurs za prijem Mladih lidera.

Konkurs pod sloganom „Vanredni konkurs za izvanredne ljude“ otvoren je od 18. maja i traje do nedelje 4.juna u ponoć. Zainteresovani mogu da se prijave isključivo putem interneta, na sajtu www.mladilideri.rs. Konkurs je namenjen diplomcima i apsolventima svih fakulteta.

Kandidati koji prođu proces selekcije i postanu Mladi lideri, tokom godinu dana trajanja programa, stiču radno iskustvo kroz tri rotacije u različitim članicama Delta Holdinga. Promenom radnog mesta na svaka četiri meseca stiču bolji i potpuniji uvid u celokupno poslovanje, a pomoć im pružaju iskusnije kolege u ulozi mentora.

Ovaj program zapošljavanja mladih, talentovanih ljudi bez radnog iskustva traje u Delti od 2012. godine. Tokom prethodnih pet godina se na ovaj konkurs prijavilo skoro 14.000 ljudi, a 107 kandidata je postalo deo poslovnog sistema Delta Holdinga.

Više o programu Mladi lideri možete saznati na sajtu Mladi lideri na Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram nalozima projekta Mladi lideri. 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: