Danas je 
понедељак, 2 октобра, 2023. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Некатегоризовано

Некатегоризовано

CEPORA zove nove volontere za rad sa decom i mladima iz Zvečanske

Program volontiranja se organizuje za rad sa decom iz Zvečanske. Volonteri koji se ove godine uključe u program biće u prilici da budu deo...

Produžen rok za prijave za jedanaesti ciklus programa Nacionalnih stipendija „Za žene u nauci“

Konkurs za Nacionalne stipendije u okviru svetski poznatog programa L’Oréal - UNESCO “Za žene u nauci” (L’Oréal - UNESCO For Women in Science), produžen...

Artificial Intelligence Battle Ground

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Novi Sad (Board of European Students of Technology) iz Novog Sada, organizuje programersko takmičenje “Artificial Intelligence Battle Ground”.

„Studije u Švedskoj “ Virtual day, 14. januar 2021.

Studiranje u Švedskoj. Univerziteti i fakulteti u Švedskoj. Kako upisati fakultet? Master studije u Švedskoj. Stipendije i popust na školarinu.

Ove jeseni naučite strane jezike online!

Jesen je pravo vreme za novi početak i nove odluke! EQUILIBRIO - Obrazovni sistem pripremio je za vas grupne i individualne kurseve stranih jezika koje možete pohađati online, iz udobnosti svog doma!

Iskoristite leto na najbolji način – naučite strani jezik kod kuće!

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem, pripremio je za vas opšte i specijalizovane ONLINE kurseve stranih jezika i to po akcijskim cenama od 35% do čak 55%!

Digital marketing praktikant (Flexis)

Upoznaćeš Flexis tim, naše vrednosti i klijente i videti kako izgleda kada provodiš 8h dnevno u kreativnoj digital agenciji.

Letnji Premium kursevi – POPUST 50%

Ako si student i želiš da iskoristiš leto na pravi način, imamo sjajnu vest za tebe!

Repertoar Bioskopa Fontana 22.08. – 28.08.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 18.07 - sreda 24.07. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Izum naših studenata, bicikl na električni pogon

Tim studenata Elektrotehničkog fakulteta zaslužno je u finalu prestižnog svetskog univerzitetskog takmičenja "International Future Energy Challenge" , koji se održava u Americi. Naš tim će od 29.jula odmeriti znanje sa studentima iz Indije, Nemačke, Holandije, Kine I SAD.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS

ucenje-jezika-beograd