Iskoristite leto na najbolji način – naučite strani jezik kod kuće!

Da li ste razmišljali o tome kako ćete provesti slobodno vreme tokom ovog leta? Imamo sjajnu ideju za vas. Saznajte kako da se zabavite i steknete nova znanja od kuće!

Leto koje već uveliko traje, veoma je različito od prethodnih! Izostala su putovanja u inostranstvo, a druženje i okupljanje nisu preporučljivi, što ne mora da znači da i dalje ne možete da uradite nešto korisno i zabavno! Za vas imamo odličnu ideju kako da iskoristite slobodno vreme kojeg imate na pretek!

Spojite zabavu i učenje! Ovog leta, druženje se iz učionica prebacuje na druženje ONLINE. Umesto putovanja i izlaska, provedite vreme učeći strani jezik ONLINE i družite se sa novim poznanicima iz grupe, sa kojima delite interesovanja!

Ovog leta, EQUILIBRIO – Obrazovni sistem, pripremio je za vas opšte i specijalizovane ONLINE KURSEVE stranih jezika i to po akcijskim cenama san popustom do 50%!

U ponudi su ONLINE Premium express kursevi (engleski, nemački, italijanski i španski), Online Individualni kursevi, Online Konverzacijski engleski i Online Vikend kursevi engleskog i nemačkog jezika.

Sve što vam je potrebno za pohađanje ONLINE KURSEVA stranih jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Leto je pravo vreme da napravite korak napred i učinite nešto korisno za sebe. Naučite i progovorite jedan od stranih jezika u našoj ponudi i to po akcijskim cenama!

Odaberite kurs po želji, usavršite znanje stranih jezika i steknite zvanični sertifikat!

Više o ONLINE kursevima stranih jezika pogledajte na: ONLINE KURSEVI JEZIKA

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: