Ove jeseni naučite strane jezike online!

Jesen je pravo vreme za novi početak i nove odluke! EQUILIBRIO - Obrazovni sistem pripremio je za vas grupne i individualne kurseve stranih jezika koje možete pohađati online, iz udobnosti svog doma!

Leto i period odmora su iza nas i pravi je trenutak da postavite sebi nove ciljeve za naredni period. Za vas imamo odličnu ideju kako da učinite nešto korisno za svoje znanje.

Ove jeseni nastavljamo online druženje koje smo započeli tokom leta 2020! EQUILIBRIO – Obrazovni sistem, pripremio je za vas grupne i individualne ONLINE KURSEVE stranih jezika i to po akcijskim cenama sa popustom do 50%!

U ponudi su ONLINE Premium kursevi (engleski, nemački, italijanski i španski), Online Individualni kursevi, Online Konverzacijski engleski i nemački jezik, Online Engleski Max 3, Online poslovni engleski Biz Talk i Online Pripremni kursevi za polaganje FCE, CAE, TOEFL, IELTS i GOETHE ispita.

Sve što vam je potrebno za pohađanje ONLINE KURSEVA stranih jezika jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Odaberite kurs po želji, usavršite znanje stranih jezika i steknite zvanični sertifikat!

Više o ONLINE kursevima stranih jezika pogledajte na: ONLINE KURSEVI JEZIKA

Ukoliko ipak želite da pohađate KLASIČNU nastavu u prostorijama naše škole, više informacije pogledajte OVDE.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: