Digital marketing praktikant (Flexis)

Upoznaćeš Flexis tim, naše vrednosti i klijente i videti kako izgleda kada provodiš 8h dnevno u kreativnoj digital agenciji.

Zašto digital praksa u Flexisu?

Za početak, tri meseca češ učiti o digital marketingu: kako postaviti strategiju, kreirati kampanju, komunicirati sa fanovima i klijentima. Naučićeš i kako se piše copy, kreira sadržaj, definiše ciljna grupa, kako izabrati prave influensere za određeni brend i voditi saradnju sa njima. Biće i malo “ozbiljnijih” tema kao što su izveštavanje, oglašavanje i web produkcija.

Imaćeš mentore koje ćeš moći sve da pitaš, pa ako nakon 10ak godina iskustva ne znamo, naučićemo zajedno.

Dok si kod nas na praksi bićeš deo Flexisa baš kao svi ostali članovi tima i uvek ćemo želeti da čujemo šta imaš da kažeš.

Najviše ćeš raditi na poznatim FMCG brendovima (Coca Cola brendovi, Imlek, LaFesta), banke (API banka), građevinska industrija (SIKA).

Plan je da proverimo kako funkcionišemo zajedno – ako je svima super, ostaće super i ti dobijaš priliku da dalje napreduješ zajedno sa nama.

Pošalji nam CV na hr@flexis.rs do 8. novembra 2020. godine uz odgovor na pitanje zašto želiš da se baviš digitalnim marketingom i pijemo kafu online.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: