Danas je 
sreda, april 25, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Volontiranje za studente

Volontiranje za studente

Volontiraj na Uhvati film festivalu

Konkurs za volontere na 16. Međunarodnom Filmkom festivalu „Uhvati sa mnom ovaj dan/Uhvati film“ otvoren je do 1. juna 2018. godine. Svi koji bi...

Postani deo FSI ekipe – unapredi svoje profesionalne veštine!

Želiš da se upoznaš sa socijalnim preduzetništvom? Interesuju te socijalne inovacije? Želiš da stekneš iskustvo u organizaciji događaja? Ovo je prilika! Postani deo tima koji...

Volontiranje na poziciji terenski radnik/ca Programa obrazovanja

Dragi budući saradnici i drugari, "Centar za integraciju mladih" otvara konkurs za volontere na poziciji terenskih radnika/ca u okviru Programa obrazovanja. Ukoliko želite da naučite...

ENTERuj u naš tim!

Imaš ambiciju za rad na velikom muzičkom događaju i želiš da postaneš desna ruka poznatih izvođača? Ispunjava te rad sa ljudima, prezentovanje i koordinisanje projektom? Voliš online interakciju?

Postani BELhospice volonter!

Želite da budete deo jedinstvenog tima koji neguje humane vrednosti i umrežavanje šire zajednice? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni - pridružite se BELhospice volonterskom timu!

Otvoren konkurs za volontere – vitezovi fotografi

Kraljevski Red Vitezova poziva mlade ljude viteškog duha, plemićkog ponašanja i snažne vere u viteštvo u kulturi, umetnosti i sportu, da se priduže 1. festivalu viteštva sa Nemanjićkom tradicijom – VITEZ FEST-U 2018 (“Nedelja viteštva” od 25. do 30.marta ; Festival : 31-mart – 01. april, Kalemegdan).

Prijava za volontere u EKOF Media Group

EMG je strukovna omladinska nevladina organizacija koja se bavi širokim spektrom aktivnosti, počev od vršnjačke edukacije, medijskih projekata, preko grafičkog i veb dizajna, internet marketinga, organizovanja i konceptualnog osmišljavanja promotivnih, kulturnih, edukativnih i zabavnih događaja.

Voliš film? Volontiraj na BELDOCS festivalu

Ako si ljubitelj filmova, voliš da se družiš i želiš da upoznaš nove ljude, pozivamo te da postaneš deo Beldocs tima.

Konkurs za Erazmus+ ambasadore za oblast mladih

Fondacija Tempus je raspisala konkurs za Erazmus+ ambasadore za oblast mladih.

Poziv za volontere – BOSIFEST

Pozivamo vas da se priključite organizacionom timu Devetog Beogradskog Internacionalnog Filmskog Festivala Osoba Sa Invaliditetom – BOSIFEST 2018.
57,318FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
699PRATILACAPRATI NAS