Postani deo FSI ekipe – unapredi svoje profesionalne veštine!

Želiš da se upoznaš sa socijalnim preduzetništvom? Interesuju te socijalne inovacije? Želiš da stekneš iskustvo u organizaciji događaja? Ovo je prilika! Postani deo tima koji će organizovati peti po redu Forum socijalnih inovacija.

Želiš da se upoznaš sa socijalnim preduzetništvom? Interesuju te socijalne inovacije? Želiš da stekneš iskustvo u organizaciji događaja?
Ovo je prilika! Postani deo tima koji će organizovati peti po redu Forum socijalnih inovacija.
Stekni teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o socijalnim inovacijama u zemlji i regionu.

Tražimo tim volontera zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

O čemu se radi?
Forum socijalnih inovacija je regionalna konferencija koja predstavlja najveći godišnji događaj o socijalnom preduzetništvu u Srbiji, kao inovativnom rešenju za društvene izazove. Forum socijalnih inovacija je mesto susreta organizacija civilnog društva, socijalnih preduzeća, kompanija, investitora, institucija, studenata i mladih preduzetnika. Na ovogodišnjem Forumu ćemo razmatrati kako bolje podržati rastuće ekosisteme za društveni uticaj na zapadnom Balkanu i koji su najnoviji trendovi i uspešni programi podrške socijalnim preduzećima u zemlji, regionu i Evropi.
Forum socijalnih inovacija do sada je posetilo preko 500 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora, uz učešće više od 80 govornika iz 16 zemalja.
Forum socijalnih inovacija organizuje Smart kolektiv u partnerstvu sa Forumom za odgovorno poslovanje, nacionalnom mrežom društveno odgovornih kompanija u Srbiji.

Forum socijalnih inovacija održaće se ove godine 16 – 18. maja 2018. godine u Beogradu.

Ukoliko želite da se više informišete o događaju, pogledajte album sa prošlogodišnjeg događaja ili vest na sajtu Foruma za odgovorno poslovanje.

Zašto da se prijaviš?
Kao deo FSI tima imaćeš priliku da naučiš više o socijalnom preduzetništvu, zašto je ono važno i kakvo je trenutno stanje u Srbiji i svetu. Pored toga, steći ćeš vredno profesionalno iskustvo u organizaciji događaja, radeći zajedno sa dinamičnim timom stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Šta dobijaš?
 Izabrani volonteri će pred događaj proći radionice na kojima će se upoznati sa konceptom socijalnog preduzetništva. Nakon teorijskog uvoda bavićemo se organizacionim aspektima samog događaja.
 Imaćeš priliku da sarađuješ sa dinamičnim timom kreativnih ljudi i obogatiš svoje profesionalno iskustvo.
 Po završetku nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Koja je tvoja uloga?
Volonterske pozicije su hosting, logistika, izveštavanje, prodaja i komunikacija. Izabrani volonteri će dobiti detaljne brifove o svojoj poziciji.

Važni datumi
1. Rok za prijavu je 01.maj.
2. O kandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do 07.maja, na osnovu motivacije za učešće.
3. Info radionice za izabrane volontere će se održati 09.maja i 14.maja u 16h i prisustvo je obavezno za sve članove volonterskog tima. Na sastancima će biti dogovorene pozicije i datumi angažovanja volontera.
4. Datumi održavanja konferencije su 16. do 18.05.

Kako da se prijaviš?
Ukoliko vidiš sebe kao deo ovogodišnje FSI ekipe i znaš da možeš biti na raspolaganju svih ovih datuma, prijavi se popunjavanjem kratkog formulara.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: