Poziv za volontere, rok za prijavu 11. maj 2018. godine do 17.00h

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju te da se priključiš timu volontera koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd kao koordinatori pojedinačnih volonterskih lokacija.

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju te da se priključiš timu volontera koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd kao koordinatori pojedinačnih volonterskih lokacija.

Kao koordinatori imaćete priliku da steknete vredno iskustvo u organizaciji događaja, da se upoznate sa radom organizacija i institucija koje svakodnevno doprinose ostvarenju društvenih ciljeva, kao i da se upoznate sa nekim od najuspešnijih kompanija koje posluju u Srbiji. Pored toga, imaćete priliku da naučite više o konceptu društveno odgovornog poslovanja i korporativnom volontiranju, kao inovativnom načinu ulaganja u zajednicu i učestvujete u vrednom uvodom predavanju i radionici.

Prvi deo volonterskog angažmana čini predavanje na teme: uvoda u koncept društveno odgovornog poslovanja (CSR-a), korporativnog volontiranja i praktične radionice. Drugi deo posvećen je pripremi za realizaciju koordinatorskih aktivnosti u okviru volonterske akcije i podrazumeva učešće na pripremnom sastanku, a potom organizaciju i koordinaciju volonterskih aktivnosti na dan akcije “Naš Beograd”. Po završetku vam nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Vaše prisustvo biće potrebno:
• 29. maja 2018. – Upoznavanje, uvodno predavanje i radionica
• 05. juna 2018. – Brifing sastanak i podela odgovornosti
• 09. juna 2018. – Volonterska akcija Naš Beograd

Naš Beograd je tradicionalna volonterska akcija koja okuplja zaposlene u korporativnom sektoru koji posvećuju jedan dan svojoj zajednici, kada se okupljaju da svi zajedno učine nešto dobro – urede javne površine, dvorišta i prostorije udruženja i ustanova, druže se sa decom bez roditeljskog staranja ili smetnjama u razvoju.

U Naš Beograd se do sada uključilo više od 30 kompanija, angažovalo preko 3.000 zaposlenih da urade nešto dobro za svoj grad i direktno uticalo na poboljšanje kvaliteta života za preko 10.000 ljudi i dece. Volonterski dan Naš Beograd održava se u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku kompanija članica Foruma. Više o Našem Beogradu možete pogledati veb sajtu Foruma za odgovorno poslovanje.

Ukoliko ste radoznali, spremni da stičete nova znanja i razvijate svoj profesionalni portfolio, prijavite se odgovorom na mail adresu aleksandra.bojovic@smartkolektiv.org , u kom ćete navesti svoje ime i prezime, kontakt mail i telefon. Molimo vas da vaše prijave pošaljete najkasnije do 11. maja 2018. godine do 17.00h.

Svi kandidati koji će biti pozvani da se priključe timu biće obavešteni mailom 21. maja 2018. godine.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu i interesovanju!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: