Danas je 
utorak, februar 20, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Volontiranje u inostranstvu

Volontiranje u inostranstvu

Provedi leto učestvujući u programu Global Volunteer!

Omladinska organizacija AIESEC i ovog leta kroz program Global Volunteer organizuje volonterske prakse u preko 120 zemalja sveta, koje su namenjene studentima svih fakulteta, a traju od 6 do 12 sedmica.

Budi izvan okvira – AIESEC volonterske prakse

Želiš da spojiš avanturizam i korisnost? Želiš da leto provedeš van Srbije, ali isto tako želiš i da razvijaš svoje veštine i utičeš na okolinu? Želiš da upoznaš nove ljude i da ti u isto vreme bude zanimljivo? Pred tobom je program volonterskih paksi Global Volunteer, koji organizuje internacionalna studentska organizacija AIESEC. Imaš priliku da leto provedeš u inostranstvu volontirajući i radiš na Global Volunteer programu, u nekoj od sledećih oblasti: kultura, obrazovanje ili preduzetništvo.

Otputuj u Brazil, volontiraj, zabavi se i nauči nešto novo!

Želiš da otputuješ negde? Doživi nezaboravno iskustvo, upoznaj Brazil i ovo leto učini posebnim! Global Citizen je projekat koji ti nudi volontersku praksu gde ćeš imati priliku da upoznaš Bauru, grad gde živi više od 300.000 stanovnika i koji polako raste. Pored toga, možeš da posetiš i obližnji grad Brotas koji je poznat po prelepim vodopadima!

Volontiraj u vrtiću u Turskoj

Global Citizen je program volonterskih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku da budu globalni volonteri, rade na nekom društveno-odgovornom projektu i lično se razviju u multikulturalnom okruženju. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti edukacije u Bursi, Turska. Praksa podrazumeva rad u Volonterskoj fondaciji za edukaciju u Turskoj. Namera fondacije je pružanje obrazovnih i rekreativnih mogućnosti deci. Potrebno je da praktikant vlada srednjim znanjem engleskog

Pokreni se – volontiraj u Moskvi

Misliš da možeš više ali ništa ne radiš povodom toga? Želiš da radiš sa mladim ljudima koji imaju znanje i znaju šta žele? Moskva (Rusija) je pravi izbor za tebe! Praksa u trajanju od 6 nedelja kroz program International kindergarden ti pruža priliku da na zabavan i kreativan način preneseš znanje engleskog jezika deci u vrtiću, a da istovremeno učiš o njihovoj kulturi, kao i da promovišeš kulturu svoje zemlje. Opis posla: Sam kreiraš svoj interaktivni program sa prezentacijom svoje zemlje, rad

Zakorači u nepoznato i budi deo promene

Studentska organizacija AIESEC te poziva da iskoristiš priliku i čuješ više o volonterskim praksama. Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

Volonterski kamp u Italiji – Love the mountains in Orabie Park

Volunteers will be asked mostly to take care of pathways, which are very culturally important in the area because each of them leads to old mills and ethnographic sites. Comment about the organization: Legambiente is a non-profit leading environmental organisation in Italy, formed by 20 regional committees and around 1000 local groups.Legambiente mission is to make the environmental culture the centre of a new kind of development and diffused well-being. Important values for the association are

Evropski dani medija za mlade 2016: Poziv za novinare

Organizacija European Youth Press traži 20 mladih i motivisanih novinara koji su zainteresovani da postanu deo tima koji će organizovati naredne Evropske dane medija za mlade, jedan od najvećih događaja za mlade medijske radnike. Pored toga, prijaviti se mogu svi mladi novinari koji žele kao učesnici programa posetiti Evropske dane medija za mlade. Članovi tima vodiće sedam medijskih radionica posvećenih televiziji, radiju, štampanom novinarstvu, multimediji, fotografiji i novim medijima, a pore

EVS u Nemačkoj – Volonterski centar Vojvodine

Service Civil International (SCI) ogranak iz Nemačke će, sad već tradicionalno, da ugosti na godinu dana, nekog od volontera iz Srbije, od marta 2016. Ako imate između 18 i 30 godina, iskustva na kampovima, upoznati ste sa SCI vrednostima i baratate bar osnovama nemačkog jezika, pošaljite svoj CV na engleskom jeziku i prijavu koja se nalazi na kraju teksta, na ltv@volontiraj.rs, najkasnije do petka, 30. oktobra.

EVS u Poljskoj – Volonterski centar Vojvodine

Partnerska organizacija iz Poljske je u potrazi za osobom koja bi provela kod njih godina dana, zajedno sa volonterima iz još pet država. Ukoliko imate između 18 i 30 godina i želite da iskusite ovako nešto, u nastavku možete da pročitate opis projekta i da nađete aplikacioni formular, te da ga popunite i pošaljete, uz svoj CV na engleskom jeziku, na ltv@volontiraj.rs najkasnije do petka, 30.oktobra.
57,582FANOVAPRATI NAS
2,169PRATILACAPRATI NAS
687PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE