Budi izvan okvira – AIESEC volonterske prakse

Želiš da spojiš avanturizam i korisnost? Želiš da leto provedeš van Srbije, ali isto tako želiš i da razvijaš svoje veštine i utičeš na okolinu? Želiš da upoznaš nove ljude i da ti u isto vreme bude zanimljivo? Pred tobom je program volonterskih paksi Global Volunteer, koji organizuje internacionalna studentska organizacija AIESEC. Imaš priliku da leto provedeš u inostranstvu volontirajući i radiš na Global Volunteer programu, u nekoj od sledećih oblasti: kultura, obrazovanje ili preduzetništvo.

Global Volunteer je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Ovaj program praksi čini mreža projekata širom sveta koji se bave temama kao što su multikulturalnost, tolerancija, edukacija mladih i širenje svesti o globalnim problemima poput ljudskih prava, edukacije i liderstva.

AIESEC organizacija zajedno sa Ujedinjenim Nacijama radi na Ciljevima održivog razvoja i zbog toga su naše Global Volunteer prakse orijentisane na rešavanje problema sveta. Želimo da i tebi omogućimo da utičeš i doprineseš da do 2030. godine svet bude bolje mesto za život.

Finska, Italija, Rumunija, Poljska, Egipat, Turska, Slovačka, Mađarska i Ukrajina samo su neke od zemalja gde možeš da odeš i provedeš svoje nezaboravno leto i 6 nedelja koje će ti promeniti život. Ono što je potrebno jeste dobro poznavanje engleskog jezika i želja za novim avanturama.

Globalna perspektiva, širenje internacionalne mreže kontakata, usavršavanje stranog jezika, život u drugačijoj sredini i kulturi i veliki korak van svoje sigurne zone jesu samo neke od stvari koje možeš da usavršiš, razviješ ili osetiš tokom Global Volunteer prakse.

Iskustva ljudi koji su već bili na Global Volunteer praksi možeš da nađeš na ovom linku, a ukoliko ti želiš da budeš deo programa poseti našu platformu praksi i da čuješ više o programu možeš da pošalješ e-mail na office@aiesec.org.rs ili da kontaktiraš broj +381 63 8466109.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: