Danas je 
четвртак, април 25, 2019. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Zaradi za letovanje i usavrši engleski ili nemački jezik

Posao animatora za studente završnih godina Filološkog, Filozofskog, Uciteljskog, Defektološkog i DIF-a.

Metropolitan Talenti – takmičenje za srednjoškolce iz oblasti IT-a, menadžmenta i dizajna

Univerzitet Metropolitan već 13. godinu za redom organizuje takmičenje za srednjoškolce – Metropolitan Talenti.

ORCA raspisuje konkurs za podršku studentima tokom studiranja

U zavisnosti od mogućnosti, nastojaćemo da obezbedimo i stipendiju za studiranje, karijerni coaching, dodatno stručno usavršavanje i praksu u zemlji i inostranstvu koja će se realizovati u organizacijama, institucijama i kompanijama koje podržavaju ORCA i dostupne obuke koje realizuju parterske organizacije.

PyCon Balkan 2019 – druga konferencija posvećena Pythonu ove jeseni u Beogradu

Konferencija će se sastojati od trideset predavanja, tutorijala i radionica u toku tri konferencijska dana sa učesnicima i predavačima iz celog sveta. PyCon Balkan...

IT stipendije za studente

Za sve mlade i ambiciozne studente koji žele da se usavršavaju u uspešnom poslovnom sistemu uz mentorstvo iskusnih menadžera, iz kompanije Nelt stižu sjajne vesti.

Besplatna škola komunikacije za mlade

Već tradicionalno CEPORA pruža madima priliku da besplatno unapređuju svoje veštine komunikacije kroz četvorodnevni, visoko interaktivni trening “Škola komunikacije”. Sa mladima rade stručni predavači...

Otvoreni podaci radionica – Lideri budućnosti

Radionica Otvoreni podaci-Lideri Budućnosti se odrzava u okviru Nedelje otvorenih podataka 2019, u sklopu projekta koje sprovodi Program Ujedinjenih Nacija za razvoj I Kancelarija za informacione tehnologije I elektronsku upravu, uz podršku Svetske Banke I Fonda za dobru upravu Ujedinjenog Kraljestva.

ENTER konferencija – Razvoj karijere i web development

Kako započeti karijeru u IT industriji? Koja su znanja i veštine potrebne za određene pozicije? Koji su trenutni trendovi u web developmentu? Kako poboljšati performanse svog tima kao projektni menadžer?

Program stručne prakse u školi stranih jezika EQUILIBRIO KIDS!

Odlična prilika za sve vas koji želite da steknete iskustvo u nastavi stranih jezika i radu sa decom kroz plaćenu praksu!

“FON Hakaton”- 16. i 23. mart

Udruženje studenata informatike „FONIS” zajedno sa Istraživačko - razvojnim centrom Fakulteta organizacionih nauka, već šestu godinu zaredom, organizuje projekat „FON Hakaton”
55,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS