Danas je 
уторак, фебруар 19, 2019. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Program stipendiranja studenata – proleće 2019.

Evropski pokret FUTURIS, u saradnji sa EQUILIBRIO - Obrazovnim sistemom organizuje i tokom proleća 2019. Program stipendiranja studenata beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola.

Case Study Show 2019.

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade trinaesti put zaredom organizuje projekat ’’Case Study Show’’ koji će se održati od 1. do 9. marta na Fakultetu organizacionih nauka i u hotelu Metropol Palace.

LibertyCon u Srbiji – “Freer Future”

Organizacija Evropski Studenti Za Slobodu (European Students For Liberty) po drugi put organizuje svoju veliku godišnju konferenciju LibertyCon u Srbiji. Ova međunarodna konferencija je do sada organizovana u Luvenu (Belgija), Berlinu (Nemačka) i Pragu (Češka). U aprilu 2018 LibertyCon je prvi put održana i u Beogradu sa 750 učesnika iz preko 50 zemalja širom sveta.

Praksa iz oblasti računovodstva i finansija

Tokom dva meseca, koliko traje praksa, student bi radio sa mentorom na savladavanju robnomaterijalnog poslovanje i knjiženja poslovne dokumentacije.

13. Međunarodna studentska nedelja u Beogradu 2019

Organizacija ’’Svetski omladinski talas’’ otvorila je prijave za učešće na 13. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2019 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), festivalu edukativnog i zabavnog karaktera koji će se održati od 14. do 22. jula 2019. godine pod nazivom ’’BUDUĆNOST ZOVE!’’.

Karijerno ćaskanje u Naučno-tehnološkom parku Beograd

Univerzitet u Beogradu organizuje karijerno ćaskanje u februaru. Ćaskanje će se održati u 22.februara od 17 do 19 časova u Biznis Kafe-u Naučno-tehnološkog parka Beograd na Zvezdari.

Impact Konferencija 2019

19. i 20. februara u Beogradu će se održati Impact 2019 konferencija, dvodnevna međunarodna konferencija posvećena jačanju pozitivnih promena u društvu - civilnog sektora, privatnih kompanija i društvenih preduzetnika.

ParkUp 2019! – Zimski startap kamp

Program kampa obuhvata interaktivan rad kao uvod u proces formiranja poslovnih ideja korišćenjem Lean startup metodologije sa akcentom na definisanje problema i rešenja, definisanju profila i segmenata kupaca, konkurenciji i tržištu.

“Osiguraj znanje 2019” – Studentsko takmičenje za industriju osiguranja

Fakultet organizacionih nauka u saradnji sa Udruženjem osiguravača Srbije po prvi put organizuje nacionalno takmičenje za industriju osiguranja pod nazivom “Osiguraj znanje 2019”.

Besplatno predavanje u SKC-u: Tehnike pamćenja

U Studentskom kulturnom centru (SKC) u četvrtak 24. januara u 18h organizuje se besplatno predavanje: Tehnike pamćenja.
56,203FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS

ucenje-jezika-beograd