Danas je 
petak, 22 januara, 2021. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Vodič za studentsku mobilnost

Objavljen "Vodič za studentsku mobilnosti", baza znanja i iskustava kada je u pitanju akademsko usavršavanje mladih u inostranstvu.

“Studije u Švedskoj ” Virtual day, 14. januar 2021.

Studiranje u Švedskoj. Univerziteti i fakulteti u Švedskoj. Kako upisati fakultet? Master studije u Švedskoj. Stipendije i popust na školarinu.

INFOn

Projekat INFOn je projekat Studentske Asocijacije FON-a koji se sastoji iz blogova koje svake nedelje decembra i januara objavljujemo na sajtu naše organizacije i na društvenim mrežama.

NOVO: Portal za zapošljavanje mladih – SBU Poslovi

Predstavljamo vam najnoviji projekat SBU zajednice - Portal za zapošljavanje mladih: SBU - Poslovi.

Transport and Traffic Business Days 2020 – prvi potpuno virtuelni studentski sajam

Sada već tradicionalni sajam, Transport and Traffic Business Days / Sajam poslova i praksi za studente Saobraćajnog fakulteta biće održan od 7-11. decembra u organizaciji Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta.

Sinergija 20. Digitalno. Oduvek

Sinergija ove godine proslavlja dvadeset godina postojanja u vreme velikih promena. Prilagođavajući se novoj stvarnosti i uzimajući u obzir bezbednost učesnika konferencije, Sinergija 20 biće održana u digitalnom formatu 25. i 26. novembra.

Online Edu Viki kamp

Onlline Edu Viki kamp je trodnevni događaj koji će biti održan 24, 25. i 31. oktobra 2020. godine putem platforme ZOOM.

VIRTUAL EDU fair

Virtualni sajam Obrazovanja! Vi odlučujete gde će se sajam održati – kod kuće, u školi, u parku, u kancelariji. Na samo jedan klik!

Otvoren konkurs za nove članove organizacionog tima Međunarodne studentske nedelje u Beogradu

Svetski omladinski talas poziva sve zainteresovane da se prijave za organizacioni tim najvećeg studentskog festivala u Jugoistočnoj Evropi.

Belgrade Youth Fair 2020.

U Srbiji će se 29. i 30. oktobra, ove godine u interaktivnom online formatu, održati šesti po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj u regionu, na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat. Program će trajati od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS