Danas je 
utorak, oktobar 22, 2019. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Program stipendiranja studenata – jesen 2019.

Evropski pokret FUTURIS, u saradnji sa EQUILIBRIO - Obrazovnim sistemom organizuje i tokom jeseni 2019. Program stipendiranja studenata beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola.

Start Now konferencija – Budi deo najboljih

Omladinska organizacija EKOF Media Group s ponosom najavljuje da će se 2. novembra na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu održati najveća motivaciona konferencija za mlade - Start Now.

Na Univerzitetu u Beogradu ostalo nepopunjeno 2.351 mesto

Nakon trećeg upisnog roka na Univerzitetu u Beogradu ostalo je nepopunjeno 617 budžetskih i 1.734 samofinansirajuća mesta.

Studenti studentima

Interesuje te svet informacionih tehnologija? Želiš da budeš u toku sa najnovijim trendovima u ovoj industriji? Spreman/na si da stekneš nova ili proširiš postojeća znanja?

Otvoren konkurs za nove članove organizacionog tima Međunarodne studentske nedelje u Beogradu

Svetski omladinski talas poziva sve zainteresovane da se prijave za organizacioni tim najvećeg studentskog festivala u jugoistočnoj Evropi.

Univerzitet u Beogradu organizuje i treći upisni rok

Treći upisni rok počinje čim se drugi završi. Prijava kandidata biće 15. i 16. septembra, a dan kasnije na fakultetima će biti organizovani prijemni ispiti.

Do diplome treba samo tri meseca

U novoj školskoj godini na fakultetima mogući kratki programi studija. Nastava traje najviše 18 meseci, prve diplome sredinom naredne godine.

Počinje drugi upisni rok na fakultetima

Na fakultetima i visokim školama strukovnih studija na kojima je još ostalo mesta danas počinje drugi upisni rok.

“Starim” studentima ipak još dve godine da završe studije

Starim studentima rok za završetak studija biće produžen za još dve godine, navodi se u obaveštenju Ministarstva prosvete.

Besplatne mentorske radionice o započinjanju sopstvenog biznisa za žene

Mnoge žene razmišljaju o započinjanju biznisa i imaju ideju u koju veruju, ali ta ideja još nije razrađena, testirana i u celosti osmišljena. Žene...
55,589FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS

ucenje-jezika-beograd