Danas je 
petak, 23 oktobra, 2020. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Program stipendiranja studenata – jesen 2020.

EQUILIBRIO - Obrazovni sistem u saradnji sa Evropskim pokretom FUTURIS, organizuje Program stipendiranja studenata - jesen 2020, za sve studente fakulteta i visokih strukovnih škola koji žele da uče strane jezike.

NOVO: Portal za zapošljavanje mladih – SBU Poslovi

Predstavljamo vam najnoviji projekat SBU zajednice - Portal za zapošljavanje mladih: SBU - Poslovi.

BASF pokrenuo program finansiranja startap ideja iz Srbije i regiona

Evropski lider u istraživanju i razvoju i najveća nemačka hemijska kompanija BASF, raspisuje regionalni konkurs za investiranje u domaću startap scenu, sa posebnim fokusom na one startape čija rešenja doprinose održivom razvoju.

Online Edu Viki kamp

Onlline Edu Viki kamp je trodnevni događaj koji će biti održan 24, 25. i 31. oktobra 2020. godine putem platforme ZOOM.

VIRTUAL EDU fair

Virtualni sajam Obrazovanja! Vi odlučujete gde će se sajam održati – kod kuće, u školi, u parku, u kancelariji. Na samo jedan klik!

Otvoren konkurs za nove članove organizacionog tima Međunarodne studentske nedelje u Beogradu

Svetski omladinski talas poziva sve zainteresovane da se prijave za organizacioni tim najvećeg studentskog festivala u Jugoistočnoj Evropi.

Međunarodni dan mladih uz akciju „Rashladi grad“!

Centar za promociju nauke obeležava Međunarodni dan mladih uz akciju „Rashladi grad“! Sve počinje na Trgu Republike, u sredu, 12. avgusta, od 18 časova, a akcija se odvija sve do kraja meseca, svakog ponedeljka, srede i petka, od 18 do 21 čas. Akciju je podržao i Populacioni fond UN-a, a svi građani su pozvani da se uključe i postanu građani – naučni istraživači!

„SOFT SKILLS ACADEMY DIGITAL – Unapredi svoje sposobnosti!“

U 2010. godini Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Lokalni Komitet Beograd je došlo na ideju da kroz niz interaktivnih treninga omogući studentima da se bolje opreme za uspešnu karijeru. Tokom godina, razni komiteti našeg udruženja su prepoznali važnost veština koje Soft Skills Academy pruža, tako da se danas ovaj seminar održava u 18 evropskih gradova.

V4+ Akademija mladih poslovnih žena lidera

“V4+ Akademija mladih poslovnih žena lidera”, je projekat koji implementira Novosadska ženska inicijativa u partnerstvu sa Fundacja im. Lesława A. Pagi, Institut pro politiku a společnost, ICM Hradec Králové i Republikon Intézet, uz podršku Vlade Češke, Mađarske, Poljske i Slovačke, putem Višegradskih grantova iz Međunarodnog Višegradskog fonda.

Volontiraj na 13. Beldocs festivalu!

Ako si ljubitelj filmova, voliš da se družiš i želiš da upoznaš nove ljude, pozivamo te da postaneš deo tima 13. Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs, koji će se održati od 3. do 10. septembra u Beogradu.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS

ucenje-jezika-beograd