Danas je 
subota, april 21, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Fakultet organizacionih nauka dobio međunarodnu akreditaciju

(BEOGRAD, 19. april 2018.) Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu (FON) uspešno je završio proces međunarodne akreditacije osnovnih akademskih studija za sva tri studijskih...

Rok večitim studentima do 30. septembra!

Ministar prosvete Mladen Šarčević kazao je da se Zakon o visokom obrazovanju neće menjati, što znači da "stari" studenti imaju rok do 30. septembra...

Nacionalni model studentske prakse do kraja godine

Pomoćnica ministra prosvete za dualno i preduzetničko obrazovanje Gabrijela Grujić izjavila je da bi model trebalo da ponudi rešenja za brojna pitanja. - Kako da...

Produžen konkurs BG PRAKSA 2018

Danas je produžen rok za prijave studenata za program Univerzitetske radne prakse BGPRAKSA 2018 do sledeće srede, 25.aprila u ponoć.

Najveći sajam za mlade u regionu, 26. i 27. aprila u Beogradu

U Beogradu će se 26. i 27. aprila, u prostorijama Kolarčeve zadužbine, na Studentskom trgu, održati četvrti Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji, na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim kompanijama i institucijama, i sebi obezbede praksu ili zaposlenje. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Program univerzitetske radne prakse BG PRAKSA 2018.

Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd pozivaju studente završnih godina osnovnih i master studija da učestvuju u programu univerzitetske radne prakse BG PRAKSA 2018.

Studenti priželjkuju bolji standard i manje troškove studiranja

Na Dan studenata podatak da se na Univerzitetu u Beogradu školuje sto hiljada studenata. Voleli bi da njihov univerzitet dobije status nacionalnog univerziteta, da im standard bude bolji. Ministar Šarčević najavljuje Zakon o finansiranju visokog obrazovanja kojim bi se smanjili troškovi studija.

Završen četvrti po redu “Project Management Championship 2018” na FON-u

Završeno četvrto po redu studentsko nacionalno takmičenje u upravljanju projektima – Project Management Championship 2018.

Na ovim fakultetima imate najviše šanse da “upadnete” na budžet

Fakulteti Univerziteta u Beogradu za školsku 2018/19. godinu predložili su upis 14.986 brucoša. Od tog broja, njih 9.506 bi se školovalo o trošku države, a 5.480 plaćalo svoje studije.

Ako ste i dalje student i imate više od 26 godina, na ove stvari VIŠE nemate prava!

Svi studenti stariji od 26 godina, bilo da su odužili ili kasnije upisali studije, moraće da sačuvaju svoje živce prilikom regulisanja nekih neophodnih papira, poput zdravstvenog osiguranja ili Bus Plus povlastice.
57,352FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
699PRATILACAPRATI NAS