Danas je 
subota, april 21, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Rumunski artist Tulbure ove subote u KPTM-u!

Ove subote 21. aprila u klub KPTM stiže specijalni gost iz Rumunije, Tulbure, fantastičan DJ i producent ali i nekadašnji član TC Studia. Kao...

Repertoar Bioskopa Fontana četvrtak 19.4. – sreda 25.4.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 19.4. – sreda 25.4. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Che-Woo i DJ BKO na R&B/MashUp žurci u KPTM-u!

Ovog petka, 20. aprila s početkom od 23h klub u klubu KPTM DJ BKO i Che-Woo biraju najbrutalnije R&B hitove tokom vrele žurke kojom...

Repertoar Bioskopa Fontana četvrtak 12.4. – sreda 18.4.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 12.4. – sreda 18.4. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Otkažite sve obaveze za subotu, sprema nam se novi DRUMMING!

Dobro se odmorite jer ove subote, 14. aprila sledi nova DRUMMING epizoda u klubu KPTM s početkom od 23h.

Damir Urban sa bendom stiže u SubBeerni centar

Pevač, tekstopisac i gitarista Damir Urban nastupiće sa svojim bendom 14. aprila od 21 časa u beogradskom SubBeernom Centru.

Repertoar Bioskopa Fontana četvrtak 05.4. – sreda 11.4.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 05.4. – sreda 11.4. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Svi “Putevi” vode na… Besplatan koncert Irie FM!

Najbolji mladi bend po oceni Udruženja muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije – „Irie FM“ će održati besplatnu svirku za Beograđane.

I KKN DOLAZI U FEST!

Kultni beogradski i srpski alternative rock/dub sastav Kanda, Kodža i Nebojša posle više od godinu dana ponovo gostuje u zemunskom klubu Fest - 21.aprila.

Repertoar Bioskopa Fontana četvrtak 29.3. – sreda 04.4.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 29.3. – sreda 04.4. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.
57,352FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
699PRATILACAPRATI NAS