Danas je 
sreda, februar 21, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Repertoar Bioskopa četvrtak 22.2. – sreda 28.2.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 22.2. – sreda 28.2. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Rad, rad i samo bleja sa Sajsi MC u KPTM-u

Sajsi MC zvanično promoviše novi album „Rad, rad i samo bleja“ na Dan zaljubljenih ove srede 14. februara u klubu KPTM uz podršku DJ BKO.

Repertoar Bioskopa četvrtak 15.2. – sreda 21.2.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 15.2. – sreda 21.2. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Elemental prvi u nizu nastupa u SubBeernom centru

Nedavno otvoren „SubBeerni centar“, najveća pivnica koja se nalazi u Cetinjskoj 15, u petak 9. februara je domaćin koncerta benda Elemental. Pored ovog nastupa, na ovom mestu se očekuje još mnoštvo bitnih dešavanja.

Repertoar Bioskopa četvrtak 8.2. – sreda 14.2.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 8.2. – sreda 14.2. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

KLIKA i FTP na velikom KPTM koncertu

Zaželeli ste se dobre muzike? Odlično, ovog petka 9. februara imaćete priliku da uživo čujete neke od vaših omiljenih pesama novosadskog kolektiva KLIKA i novobeogradskog rep dvojca FTP.

Pozorište DADOV – repertoar za februar

Pogledajte repertoar pozorišta DADOV za februar. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od predstava u Pozorištu Dadov ovog meseca.

Repertoar Bioskopa četvrtak 1.2. – sreda 7.2.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 1.2. – sreda 7.2. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

O.U.R. PUB: Nastupi pet dana u nedelji uz pabovsku kuhinju

Mnogi za ovo mesto vole da kažu „Our“ (engl. „naše) što i jeste želja – da se svi osećaju kao da su na svom terenu i da se uvek tamo vraćaju ponovo.

Stiže nam Trap Friday sa iskusnom ekipom + afteri koje ne smete propustiti

Sjajan provod očekuje nas i ovog vikenda u klubu KPTM, a započinjemo ga u petak 26. januara i to sasvim novim programom pod nazivom Trap Friday gde će posetioci imati priliku da uživaju u nastupima iskusnog Cjofo MC-a, mladih lavova iz Tommy Gang ekipe i dobro poznatog rezidenta KPTM-a Bege Fank-a.
57,580FANOVAPRATI NAS
2,172PRATILACAPRATI NAS
686PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE