Otvorene su prijave za učešće na 14. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu!

Organizacija ’’Svetski omladinski talas’’ otvorila je prijave za učešće na 14. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2020 (ISWiB – International Student Week in Belgrade).

Festival će biti održan od 13. do 21. jula 2020. godine pod sloganom ’’KEEP GOING, KEEP GROWING!’’.

Svake godine, „ISWiB“ kuplja oko 250 studenata iz više od 50 zemalja sveta i predstavlja najveći studentski festival tog tipa u jugoistočnoj Evropi.

Podelite svoje ideje i stavove sa mladim ljudima iz svih krajeva sveta, u podsticajnom okruženju i uz nezaboravan provod. Stupite u kontakt sa izvanrednim stručnjacima iz različitih oblasti i iskoristite stečeno iskustvo za lično unapređenje ili pokretanje nečeg inovativnog!

Posebno ohrabrujemo mlade sa hendikepom, kao i pripadnike drugih osetljivih grupa, da se prijave i učestvuju jer će i ove godine festival biti prilagođen njiima u cilju promovisanja važnosti povezivanja svih mladih iz Srbije sa vršnjacima iz zemlje i celog sveta.

Sve što je potrebno da uradiš je da popuniš aplikacioni formular koji možeš pronaći na  sajtu http://www.iswib.org ili na Fejsbuk stranici.

Proces prijave sadrži dva koraka:

1. korak: popunjavanje online formulara
2. korak: Skype intervju na engleskom jeziku koji će biti održani tokom februara i marta.

Uslovi za učestvovanje:

1. Učesnik/ca treba da bude student ili diplomac koji je nedavno diplomirao.
2. Učesnik/ca mora da ima između 18 i 30 godina.
3. Učesnik/ca mora da ispuni oba koraka procesa prijave (popunjavanje online formulara + Skype intervju).

Troškovi učešća: Domaći studenti koji studiraju na nekom od univerziteta u Srbiji plaćaju troškove učešća u iznosu od 20€. U cenu participacije uključeni su sertifikat, majica i sav potreban materijal za radionice.

Za studente iz inostranstva troškovi učešća iznose 150€.

Studenti iz Srbije mogu tražiti i organizovanje smeštaja, ali u tom slučaju plaćaju punu cenu učešća kao i studenti iz inostranstva. Troškovi puta, vize i džeparac nisu pokriveni od strane organizatora.

Prijave su otvorene do 29. februara 2020. godine u 23:59h.

Postani i ti deo internacionalne ISWiB porodice!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: