Kako da dobijete stipendiju za učenje stranih jezika?

Imamo za vas DVA VAŽNA pitanja! Ukoliko na njih odgovorite potvrdno, velika je verovatnoća da ćete i VI biti jedan od stipendista u okviru Programa stipendiranja studenata – proleće 2020!

Da li studirate na jednom od beogradskih fakulteta? I imate želju da naučite što više stranih jezika i proširite svoje znanje? Čestitamo! Vi ste idealan kandidat da dobijete stipendiju za učenje stranih jezika u okviru Programa stipendiranja!

O čemu se radi i kako da budete jedan od stipendista?

Program stipendiranja studenata – proleće 2020. osmišljen je tako da zainteresovanim studentima beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola omogući pohađanje kursa stranog jezika, jezičkih radionica i specijalizovanih seminara, uz izdavanje zvaničnih sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema.

Zvuči zanimljivo? Čitajte dalje!

U ponudi Programa stipendiranja su PREMIUM kursevi stranih jezika (engleski, nemački, italijanski, francuski, španski i ruski jezik), Pripremni kursevi za polaganje TOEFL i IELTS ispita i Specijalizovani kurs Engleski MAX 3.

Program počinje krajem februara – početkom marta 2020. i traje 3 meseca.
Pohađanje kursa stranog jezika je obavezno, dok su radionice i seminari fakultativni.

Spisak svih radionice i seminara u okviru Programa pogledajte OVDE.

Nastava se održava radnim danima (u popodnevnim i večernjim terminima) ili vikendom (u dnevnim terminima).

Na raspolaganju su 6 lokacija u Beogradu za pohađanje nastave. Spisak lokacija pogledajte OVDE.

E sad, ono što vas sigurno najviše zanima – KOJI SU USLOVI DA SE PRIJAVITE?

Pravo na konkurisanje imaju svi studenti koji studiraju u Beogradu i imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije i Crne Gore.

Student kome bude odobren zahtev za stipendiju u obavezi je da redovno pohađa kurs stranog jezika i da polaže završne ispite.

Prisustvo na minimum 70% nastave, kao i položeni završni ispiti, uslovi su za izdavanje zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema.

Ukoliko smo vas ubedili zašto treba da se pridružite svojim kolegama i postanete jedan od stipendista, kliknite na LINK da pročitate sve uslove i kako da se prijavite.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: