Danas je 
utorak, februar 20, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Dancehall afrobeats party u klubu KPTM donosi nam svež karipski zvuk

Popularni hrvatski dancehall bend GANG GANG gostovaće u klubu KPTM ove subote 3. februara s početkom od 23h.

Srpska Nova godina sa Goranom Kanom iz Makedonije i CONCRETE DJz

Ljubitelji kvalitetnog techo zvuka imaće priliku da uživaju u vrhunskom setu Gorana Kana, jednog najpriznatijih makedonskih artista, dok će domaću podršku pružiti Bojan Vukmirović i Luka Concrete, što će biti i sjajan povod za proslavu srpske Nove godine u klubu KPTM ove subote 13. januara.

Novogodišnja trampa romana u subotu od 18 časova u Topolskoj 18!

ČitamЧиташ povećava prednovogodišnju euforiju druženjem u Knjigodromu u Topolskoj 18, u subotu, 23.12, sa početkom od 18 časova.

Najluđa dirty south/trap žurka uz talentovani GANG-GANG iz Zagreba i Cake Beats

Ove subote 9. decebra popularni zagrebački kolektiv GANG-GANG nastupa u klubu KPTM od 23h i donosi svež vajb sa aromom Kariba! DJ ove žurke biće talentovani ISO MIKI / still dirty south/trap inače i producent KUKU$ Klan koji je nedavno održao concert za pamćenje upravo u KPTM-u, a pored njega naći će se i Tikach koji takođe dolazi iz Zagreba, Nina Davis i hrvatski producent STRAPAZOOT.

Prvi put u Beogradu – autentični londonski zvuk, straight across the pond!

Ljubitelji dnb i dubstepa imaće priliku da ove subote 2. decembra u klubu KPTM čuju čuveni dvojac britanskog sastava Problem child, Sumgii i Illamana, sjajan grime, autentični underground zvuk Londona, ali i domaće izvođače kao što su Rahmanee, Džonidža, Dekord i Don Dada u sasvim drugačijem izdanju.

KENDI u klubu KPTM

Popularni beogradski reper Kendi nastupiće sa Strukom ovog petka 24. novembra s početkom od 23h u klubu KPTM. Dugo išcekivani nastup popularnog repera Kendija konačno je stigao na red i u Beogradu!

SAJSI MC u DKSG, subota 18.11.

Dom kulture „Studentski grad“, subota, 18. novembar, 20.00, Velika sala - SAJSI MC *

KPTM postaje PANIC ROOM: Mark Panic pravi rođendanski party

Stara glava noćnog života, MarkPanic ove subote 4.novembra proslaviće svoj rođendan u klubu KPTM i to žurkom koja će grmeti uz mnogo jak line up ;) Ovom prilikom za mix pultom smenjivaće se neka od najpopularnijih imena na domaćoj sceni, a žurka koja će početi od 23h trajaće do jasnih jutarnjih časova.

Fluorescentni MASK&BASS maskenbal u klubu KPTM

Specijalni drum&bass maskenbal povodom predstojećeg Halloween praznika biće tradicionalno održan pod nazivom Mask & Bass u klubu KPTM ove subote 28. oktobra s početkom od 23 časa.

Ko je tata live acta? U prodaji solo karte za Hard Code Weekend

Posle dvodnevnih kompleta za Hard Code Weekend, koji će se 11. i 12. novembra održati u Hangaru kod Luke Beograd, u prodaju su puštene i pojedinačne ulaznice za ovaj techno spektakl.
57,582FANOVAPRATI NAS
2,169PRATILACAPRATI NAS
687PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE