KUKU$ Klan i Petar Dundov ovog vikenda u KPTM-u

Na radost mnogih poznavalaca kvalitetne muzike, ovog petka, 9. marta jedan od najpopularnijih trep bendova u regionu KUKU$ Klan održaće promociju novog albuma “Anđeli i bomboni” u klubu KPTM.

Nakon fantastičnog dnevnog koncerta u septembru, Kukusi nam se vraćaju u KPTM da još jednom užare masu i podignu atmosferu svojim opakim trep hitovima.

KUKU$ su urbane legende zagrebackog trap zvuka čija kritična masa konstantno raste. Zajedno sa ekipom High5 čine 33 bandu pod čijim nazivom sve češće nastupaju u svom pohodu na ulice Zagreba i daleko van njihovih granica.

Njihov rast na regionalnoj sceni počeo je pre tri godine nakon čega su usledili zajednički mixtape sa Shirom Rodbinom I jednako uspešan album “O KUKU$ima se ne raspravlja” iz 2015.Danas kad su stekli brojne fanove širom regiona, stigao je i novi album „Anđeli i bomboni” koji je sudeći po reakcijama fanova i pregledima na YouTube-u već zapalio scenu.

Karte za ovaj event se u pretprodaji mogu kupiti u  ZLA SHTEK Smart & Grow Shop-u u prolazu kod Palate Albanije po ceni od 600 din. dok će na ulazu pred koncert koštati 700.

Više o ovom događaju možete pročitati na zvaničnom Facebook eventu:

https://www.facebook.com/events/758129197728475/?active_tab=discussion

Subota je rezervisana za special techno party od 10 sati uz headlinera Petra Dundova, jednog od najcenjenijih i svakako najtalentovanijih regionalnih artista, dok će domaću podršku pružiti Dušan Kačarević iz kolektiva TRIII i Speedy/Lucky Light.

https://www.youtube.com/watch?v=_m_5dvmWVEY&feature=youtu.be

PETAR DUNDOV sinonim je za muzičkog znalca, bar kada su u pitanju producenti iz regiona. Ako govorimo o elektronskoj muzici, po svom talentu I diskografiji spada u među najplodonosnije ne samo hrvatske, već i svetske umetnike. Jedan je od pionira techno zvuka u ovom delu Evrope, a svoja prva dela izdao je još davne 1993. pod pseduonimom Unreal, da bi potom s bratom Šimunom pokrenuo prvi hrvatski techno live act Brother’s Yard.

Dundov već skoro tri decenije pravi inteligentnu i harmoničnu muziku koja istovremeneno tera na razmišljanje i na ples što mu je obezbedilo veoma veliki broj vernih obožavaoca. Dundovljeve trake u svoje setove redovno uvrštavaju i muzički znalci kao što su Adam Beyer, Laurent Garnier, Hernan Cattaneo, Richie Hawtin i drugi.

Speedy, DJ i producent, organizator žurki, svakako je jedan najzaslužnijih ljudi za ponovno oživljavanje techno scene u Srbiji. Prvi čovek Lucky Light etikete koju je osnovao 2010. a za koju su izdavali svi važniji techno producenti kao što su Cristian Varela, Marco Bailey, Marko Nastić, Tom Hades, Mladen Tomić, Dejan Milićević.

Dušan Kačarević, legendarni beogradski artist kog svakako ne bi trebalo posebno predstavljati. Deo je čuvenog kolektiva TRIII zahvaljujući kom smo imali priliku da čujemo sjajne izvođače tokom prošle i ove godine, kao i da plešemo do iznemoglosti na sjajnim KPTM afterima.

Više o ovom događaju možete pročitati na zvaničnom Facebook eventu:

https://www.facebook.com/events/122427801836867/?active_tab=about

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: