Srpska Nova godina sa Goranom Kanom iz Makedonije i CONCRETE DJz

Ljubitelji kvalitetnog techo zvuka imaće priliku da uživaju u vrhunskom setu Gorana Kana, jednog najpriznatijih makedonskih artista, dok će domaću podršku pružiti Bojan Vukmirović i Luka Concrete, što će biti i sjajan povod za proslavu srpske Nove godine u klubu KPTM ove subote 13. januara.

Kan je svoju karijeru u elektronskoj muzici započeo još 1998. godine kada je počeo da eksperimentiše sa house i techno muzikom. Njegove trake našle su se na brojnim poznatim lejblovima, među kojima su Primal Force, SAF, Minisketch, Impact Mechanics, Flux, Logos, Artefact, Soul Access, Q Records. Njegovu muziku podržali su velikani kao John Aquaviva, Davide Squillace, Mark Broom, Florian Meindl. Goran je poznat i po svojim remiksima koji su veoma traženi među velikim imenima u svetskoj zajednici elektronske muzike.

Žurka od 10 sati techna počinje od 23h.

Više o ovom događaju možete se informisati i putem zvaničnog Fb eventa:

https://www.facebook.com/events/208547643036053/

Ovaj vikend u KPTM-u biće prilično inetersantan s obzirom na to da u petak uveče nastupaju Bombe Devedesetih, dok je after party, u subotu ujutru od 4 am rezerisan za specijalni line up povodom Manchinog rođendana tokom kojeg će nastupati Nexie, Pion, Peter Portman, Teo Trunk i Mancha&MarkPanic.

Vidimo se u klubu koji ne spava.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: