Zanima te AI? Poseti AIBG Nis Summit!

Nakon uspešno realizovanih takmičenja u Beogradu i Novom Sadu, studentska organizacija BEST Niš pokrenula je novo takmičenje koje će se održati upravo u Nišu - Artificial Intelligence BattleGround (AIBG). Pre samog takmičenja, 9. aprila će biti organizovana i konferenciju AIBG Niš Summit, u Think Innovative Hub-u, kojom organizatori žele studentima da približe svet AI-a. Summit će biti održan na engleskom jeziku, biće prenošen online, tako da će bilo ko zainteresovan moći da isprati prezentacije i panel diskusije.
AIBG Nis Summit

Studentska organizacija BEST Niš ove godine po prvi put organizuje takmičenje Artificial Intelligence BattleGround (AIBG), kao i konferenciju AIBG Nis Summit.

Cilj konferencije je upoznavanje Niške publike sa svetom veštačke inteligencije i oživljavanje ove oblasti tehnologije u gradu elektronike. Uz stručne predavače i paneliste, na konferenciji će biti obrađene aktuelne teme kroz tri tipa aktivnosti:

  • Panel diskusija na kojoj možete čuti o načinima primene veštačke inteligencije u različitim industrijama;
  • Tribina na kojoj će predstavnici kompanija i predavači pričati o kretanju društva ka veštačkoj inteligenciji opšte namene;
  • Masterclass predavanja sa tri teme, primena veštačke inteligencije u dizajnu, gejming industriji i programiranju.

Sve tri aktivnosti će biti na engleskom jeziku, a nakon njih, spremite se za networking i upoznavanje sa panelistima i učesnicima konferencije.

AIBG Nis Summit će se održati u subotu, 9. aprila 2022. godine u Think Innovative Hub-u, uz uživo prenos prve dve aktivnosti, kojem možete pristupiti putem ovog sajta. Ulaz na konferenciju je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta obavezna prijava. Prijavite se putem linka.

Više informacija pronađite na Facebook i Instagram stranicama AIBG Niš.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: