Studiraj u Slovenijii

Da li želite da studirate u inostranstvu i dostignete internacionalni način razmišljanja? Razmišljali ste o studijama u Sloveniji i želeli da dobijete više informacija o mogućnostima obrazovanja u ovoj zemlji?

U nedelji između 23. i 27. januara na platformi Regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja „Na koji ćeš faks?“ održaće događaj “Studiraj u Sloveniji”.

Ovim putem se mladima iz regiona pruža prilika da saznaju više informacija o različitim fakultetima u Sloveniji kroz prezentacije predstavnika visokoškolskih instituija i da se upoznaju sa kvalitetom obrazovanja u ovoj zemlji. Mladi će moći da razgovaraju sa predstavnicima fakulteta i da dobiju informacije o programima, uslovima i mogućnostima upisa kroz samu platformu i chat opciju na štandu svakog od ponuđenih fakulteta.

Prezentacije će biti održane u Konferencijskoj sali sajma u periodu između 23. i 27. januara i biće otvorene za sve posetioce. Ovo će biti jedinstvena prilika za mlade da se dodatno informišu o željenom fakultetu i studijskom programu, te i da dobiju korisne savete o samom upisu i nastavi u Sloveniji.

Posetioci sajma već sada imaju mogućnost da posete štandove fakulteta u Sloveniji i saznaju nešto više putem njihovih brošura i dodatnij materijala priloženih na štandu.

Više informacija možete pronaći na: 

https://nakojicesfaks.com/

https://www.instagram.com/nakojicesfaks/

https://www.tiktok.com/@nakojicesfaks 

https://www.facebook.com/nakojicesfaks

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: