StartFON – Prijavi se!

Projekat StartFON će se održati 18. i 20. maja u Beogradu i namenjen je svim studentima koji žele da se oprobaju u rešavanju studije slučaja za neke od najuspešnijih kompanija u regionu i da time osvoje vredne nagrade i steknu značajne menadžerske i strateške veštine.
StartFON

StartFON je projekat Studentske Asocijacije FON-a namenjen razvoju menadžerskih i strateških veština studenata, koji kroz rešavanje studije slučaja za uspešne kompanije kao što su PepsiCo, Bambi, Knjaz Miloš i Delta DMD, imaju priliku da osvoje praksu.

Projekat se sastoji iz edukativnog i takmicarskog dela. Edukativni deo projekta će se održati 18. maja i obuhvata obuku koju će držati kompanija Poslovi Infostud o metodologiji rešavanja studije slučaja i veštinama prezentovanja i prodaje, kao i predavanje kompanije Kafeterija na temu „Program praksi za mlade“. Tokom prvog dana StartFON-a, kompanije Delta DMD, Bambi, Knjaz Miloš i PepsiCo će zadati svoje studije slučaja učesnicima projekta, nakon čega oni imaju jedan dan da osmisle najbolje rešenje.

Takmičarski deo projekta će se održati 20. maja i sastoji se iz prezentovanja rešenja takmičarskih timova za zadatu studiju slučaja, nakon čega sledi proglašenje pobedničkih timova i dodela nagrada.

Saznajte nešto novo iz oblasti rešavanja studije slučaja, steknite novo iskustvo, dođite u kontakt sa nekim od najuspešnijih kompanija u regionu i osvojite praksu. Prijave za učešće na StartFON-u su otvorene od 3. maja i traju sve do 10. maja. Prijavu možete izvršiti na ovom linku.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: