Start Now konferencija – Budi deo najboljih

Omladinska organizacija EKOF Media Group s ponosom najavljuje da će se 2. novembra na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu održati najveća motivaciona konferencija za mlade - Start Now.

Start Now je novi projekat ove organizacije, čiji je osnovni cilj povezivanje mladih sa uspešnim mladim liderima, koji će ih svojim životnim pričama motivisati i pokrenuti na promene.

„Izlazak iz zone komfora i ulazak u vode preduzetništva može biti težak i komplikovan, te je naš cilj da ovom konferencijom dopremo do što većeg broja mladih koji su željni znanja, i motivišemo ih na karijerno napredovanje i usavršavanje“, izjavio je Miloš Čevizović, predsednik organizacije Ekof Media Group.

Govornici konferencije su neki od najuspešnijih mladih ljudi Srbije koji će svojim primerom pokušati da razbiju mitove o uspehu, deleći svoje ideje, znanja, poslovna i životna iskustva.

Svi oni koji su spremni na promene i žele ili su razmišljali o tome da pokrenu svoj biznis, a nisu bili sigurni kako i na koji način, kao i mladi koji misle da je promena dobra i moguća i žele da čuju priče onih koji su u tome uspeli su dobrodošli.

Odabrani govornici će na najbolji način odgovoriti na sva njihova pitanja i pokazati da je uspeh moguć, bilo da izaberemo rad u korporaciji ili se odlučimo na pokretanje svog posla.

Zajedno ćemo čuti priče mladih lidera koji su uspeli u svojim namerama da pokrenu svoje biznise i prošire ih nasvetska tržišta, mlade ljude koji su svojim imenima ostavili pečat prepoznatljivosti. Razbićemo predrasude priča kako je uspeh nemoguć i nedostižan. Govorićemo o pobedama, ali i porazima, poteškoćama, odricanjima i problemima sa kojima se mladi susreću na putu do uspeha.

Konferencija predstavlja jedinstvenu priliku na kojoj će prisutni moći da ostvare kontakti povežu se sa drugim ljudima sličnog interesovanja, čuju interesantne životne priče naših govornika, nauče puno novih stvari i ostvare nezaboravno iskustvo.

Ukoliko želite da budete deo ovog inspirativnog događaja, čujete uspešne priče, ali i dobro se zabavite, svoje mesto na Start Now konferenciji možete rezervisati na sledećem linku: www.startnow.rs/prijava/.

Požurite, broj karata je ograničen!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: