Sajam australijskog obrazovanja 2018.

Agencija za obrazovanje Future Option vas poziva na Sajam australijskog obrazovanja 2018 “Gledaj u budućnost – Studiraj u Australiji” koji će biti organizovan u Beogradu 27.10.2018. u Hotelu Metropol Palace od 12:00 – 16:00 h.

Odličan obrazovni sistem i visok životni standard, Australiju čini iz godine u godinu sve popularnijom destinacijom za internacionalne studente. Rastuća ekonomija, prelepa klima i gradovi kao što su Melburn, Sidnej, Pert, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svetu, stavljaju Australiju na treće mesto u svetu po broju stranih studenata.

Pristutni će na sajmu imati priliku da saznaju sve o opcijama i uslovima studiranja u Australiji, čuju iskustva studenata iz čitavog regiona koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama u Australiji i razgovaraju direktno sa predstavnicima australijskih obrazovnih institucija koji će biti prisutni.

Osim bitnih informacija o proceduri i uslovima upisa, posetioci će imati priliku da se informišu o dobijanju studentskih viza, radu u toku studija, studentskom životu i australijskoj kulturi i načinu života.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta.

Link za registraciju možete pronaći ovde.

Sajam organizuje agencija Future Option, koja dugi niz godina uspešno posreduje u procesu dobijanja australijskih viza.

Prethodnih godina pomogli su velikom broju studenata iz celog regiona da pronađu odgovarajuće studije u Australiji i vodili ih kroz celu proceduru od upisa do aplikacije za vizu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: