PyCon Balkan 2019 – druga konferencija posvećena Pythonu ove jeseni u Beogradu

Beogradska Python zajednica drugu godinu zaredom u Beogradu organizuje regionalnu konferenciju posvećenu programskom jeziku Python  PyCon Balkan 2019. Konferencija će se održati od 3. do 5. oktobra u beogradskom Hotelu Hilton.
PYCon logo

Konferencija će se sastojati od trideset predavanja, tutorijala i radionica u toku tri konferencijska dana sa učesnicima i predavačima iz celog sveta. PyCon Balkan 2019 će pokriti mnogo tema koje se tiču programskog jezika Python, naročito onim o kojima nije bilo mnogo reči ili se nije ulazilo u detalje na redovnim meetupima i manjim događajima Python zajednice. Organizatori žele da omoguće učesnicima da otkriju nove Python tehnologije, da prošire zajednicu u regionu i da ova konferencija postane mesto okupljanja developera, studenata i kompanija koje su okrenute Pythonu.

Kako se bude približavao početak konferencije organizatori će objaviti detalje o programu i predavačima, a trenutno je više detalja o ovogodišnjoj konferenciji dostupno na sajtu događaja.

Predavači

Iako ima još dosta vremena do početka PyCon konferencije, organizatori su ovih dana predstavili prva dva keynote predavača. Reč je o Andruu Godvinu, principal inženjeru u kopaniji Everbite, i K Larsu Lonu, Senior Staff inženjeru u Mozilli. Više detalja o predavačima dostupno je ovde.

Ulaznice

Konferencija PyCon Balkan 2019 će se održati od 3. do 5. oktobra u Hilton Belgrade Hotelu. Ealy-bird karte za sve zainteresovane, kao i za studente, dostupne su na ovom linku.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: