Projekat VRUĆA STOLICA u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere

Otvorene su prijave za besplatno učešće u projektu Vruća stolica, koji organizuje FON-ov centar za razvoj karijere 19. i 23. maja 2021. godine.
Vruća stolica

Studentska organizacija FON-ov centar za razvoj karijere organizuje projekat Vruća stolica.

Ove godine projekat se sastoji iz dva dela. Prvi deo je „Biznis scena pod reflektorima“ i održaće se 19. maja u Kombank Dvorani. Na ovom delu projekta iskusni preduzetnici će kroz kratko obraćanje podeliti svoje dugogodišnje iskustvo, znanje i savete. Pričaće o tome na koji način su uspeli da ostvare uspeh u preduzetništvu, sa kojim problemima su se susretali, kao i koje su to ključne osobine jednog preduzetnika. Svoje izlaganje će održati Radoslav Veselinović – osnivač kompanije Galeb Group, Aleksandar Matanović – osnivač i direktor kripto menjačnice ECD.rs, Slavica Squire – prvi NLP trener u Srbiji, osnivač prvog NLP Instituta i prve Coaching Akademije i Aleksandar Stanić – najpoznatiji dropshipper na Balkanu.

Edukativni deo projekta će se održati 23. maja u ICT Hub-u i obuhvataće radionice: „Bez treme do biznis šeme“ i „Kako da baš TI budeš izabran?„. Na ovim radionicama obradiće se teme straha, treme, veštine prezentovanja i samopouzdanja. Iskusni predavači iz oblasti HR menadžmenta će podeliti svoje praktične i korisne savete u cilju suzbijanja i usavršavanja ovih problema. Pored radionica, tog dana će biti održana i simulacija intervjua „1 na 1“ koju će sprovesti predstavnici kompanija A1, KPMG, Carlsberg, Elixir Group i predstavnici kompanije Galeb.

Prijave za projekat Vruća stolica su besplatne i otvorene do 17.05. u 12h za prvi deo projekta i 19.05. za drugi deo projekta.

Sve dodatne informacije možete naći na sajtu www.fonovcentar.rs ili instagram stranici @fonovcentar.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: