Program stručne prakse u školi stranih jezika EQUILIBRIO KIDS!

Odlična prilika za sve vas koji želite da steknete iskustvo u nastavi stranih jezika i radu sa decom kroz plaćenu praksu!

EQUILIBRIO KIDS poziva zainteresovane studente završnih godina Filološkog, Učiteljskog i Filozofskog fakulteta/smer Pedagogija/, kao i diplomirane filologe/pedagoge i profesore razredne nastave da se prijave za plaćenu praksu!

Pozicije za koje studenti mogu da se prijave su: Profesor engleskog i profesor nemačkog jezika.

Program je osmišljen tako da studentima kroz praktično stečena znanja iz metodike i pedagogije pruži uvid u to šta podrazumeva savremeno izvođenje nastave stranog jezika, ali pruža mogućnost i da zarade izvodeći nastavu na engleskom/ nemačkom jeziku. Program prakse traje 12 radnih nedelja i podrazumeva upoznavanje sa metodikom nastave, kompletnim nastavnim procesom, i to kroz pripremnu fazu, fazu realizacije nastave, ali i fazu monitoringa i evaluacije polaznika.

Obrazovni centar EQUILIBRIO već pune dve decenije jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. U okviru Centra već dugi niz godina uspešno radi i sektor za kurseve za decu u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS.

EQUILIBRIO KIDS organizuje godišnje kurseve engleskog, nemačkog i španskog  jezika, namenjene deci uzrasta od 3 do 14 godina. Osim što se kod dece neguje kultura učenja stranih jezika od malih nogu, razvoj bilingvalnosti i ljubav prema stranim jezicima i kulturama, u okviru nastavnih procesa podstiču se različiti talenti kod dece.

Za dodatne informacije i prijave na konkurs kliknite OVDE

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: