Pripremni kursevi za polaganje FCE, CAE, CPE, TEOFL i IELTS ispita

Želiš da studiraš ili radiš u inostranstvu? Potreban ti je međunarodni sertifikat o znanju engleskog jezika? Ove jeseni imamo sjajnu vest za tebe!

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem tokom jeseni 2022. godine, organizuje Pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika – FCE, CAE, CPE, TOEFL i IELTS.

Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita omogućiće ti da spremiš i položiš neki od ovih ispita, i na taj način dobiješ internacionalnu diplomu o svom nivou znanja.

Sertifikat o uspešno položenom međunarodno priznatom ispitu možeš da koristiš prilikom upisa na osnovne i master studeije na većini univerziteta engleskog govornog područja, pri konkurisanju za neke od stipendija ili prilikom prijavljivanja za posao i praksu u brojnim svetskim kompanijama.

Pripremni kursevi se održavaju ONLINE, uživo u virtuelnoj učionici u malim, mentorskim grupama sa 3 do 6 polaznika. Nastava počinje u drugoj polovini oktobra, a tempo rade je jednom nedeljno (vikendom, subotom ili nedeljom) u trajanju od 150 minuta. 

Podigni svoje znanje engleskog na viši nivo, ostvari napredak studiranjem ili zaposlenjem u inostranstvu!

Pripremi se uz pomoć stručnih profesora EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema, koji već više od 20 godina organizuje pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita, sa izuzetno visokom prolaznošću svojih polaznika!

Više informacija o TOEFL, IELTS, FCE, CAE i CPE međunarodno priznatim ispitima, kao i o pripremnim kursevima u EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu saznaj klikom na www.pripremnikursevi.com 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: