Prijavi se za događaj „Akademija Modernog Menadžmenta 2021.“

Studentska organizacija ESTIEM LG Belgrade sa Fakulteta organizacionih nauka i ove godine ulazi na velika vrata sa dobro poznatim projektom "Akademija Modernog Menadžmenta", koji će se održati u periodu od 15. do 18. jula 2021. godine.
Akademija Modernog Menadžmenta

Akademija Modernog Menadžmenta je događaj edukativnog karaktera, koji je kroz niz interaktivnih radionica, istraživačkog rada i druženja, usmeren na razvoj specijalizovanih veština, sticanje novih znanja, sposobnosti, ali i na izlazak iz zone komfora. Akademija je jedinstvena prilika za sve zainteresovane i motivisane mlade ljude, spremne da zakorače u svet najboljih gde će moći da analiziraju, razvijaju i primenjuju naučeno!

Akademija je sastavljena od četiri konceptualno različite, ali tematski povezane celine: Networking Cocktail; Studiranje; Istraživanje i Validacija. Akademiju, među mnogobrojnim studentskim projektima izdvaja više od 20 eminentnih predavača koji će kroz različite delove projekta preneti svoja znanja i iskustva na učesnike, ali i odgovoriti na sva postavljena pitanja, nedoumice ili dileme pred kojima se studenti nalaze.

Prvi razgovori o ovogodišnjoj globalnoj temi Akademije – Agilnom menadžmentu počeće upravo na Networking Cocktail-u, 15. jula, kada će projekat zvanično biti i otvoren. To je pažljivo osmišljen događaj tokom kog će uvaženi predavači, cenjeni partneri i odabrani učesnici imati prilike da se bliže upoznaju, razmene kontakte i iskustva. Događaj će biti uveličan i AMM Talk-om jednog od istaknutih predavača koji će podeliti oplemenjujuće ideje, inspirisati učesnike i podstaći ih na razmišljanje.

Studiranje je prvi edukativni deo projekta koji čeka učesnike i održaće se 16. jula. Delegati će u toku ovog dana imati priliku da se, kroz interaktivne i informativne radionice, upoznaju sa pojmom agilnog menadžmenta i uporede ga sa tradicionalnim menadžmentom, uvide razliku između „biti agilan“ i „raditi agilno“ kao i da se oprobaju u najpoznatijim agilnim frameworks-ima kanban i skram. Кroz Studiranje učesnici stiču potrebna znanja o temi projekta i tehnikama koje će koristiti u narednim delovima projekta pa i u profesionalnom radu.

Sledeća dva dana namenjena su delu projekta pod nazivom Istraživanje. Učesnici će, nakon savladanih pojmova i principa agilnog menadžmenta, iste moći da primene na praktične probleme koji ih očekuju. Ovu fazu projekta prate četiri radionice gde će učesnici imati prilike da spoznaju složene zahteve korisnika, ali i da razumeju zašto je postavljanje prioriteta ključ dobrog menadžmenta. Kroz agilnu komunikaciju, steći će veštine koje će im pomoći kako da svoje ideje i rad predstave na najbolji način. Poslednja radionica u okviru istraživanja ima za cilj da zaokruži sva prethodno stečena znanja, omogući adekvatno pružanje feedback-a, te kao smislena celina da da putokaz ka neminovnom napretku.

Poslednji deo projekta – Validacija, održaće se 18. jula i podrazumeva specijalizovano testiranje naučenog kroz učestvovanje u simulaciji, koncipiranoj tako da učesnici dobiju povratnu informaciju o svom zalaganju i pripreme se za turbulentno tržište rada koje sa sobom nosi kontinualne promene i izazove. Nakon procesa validacije, polaznici Akademije dobiće sertifikate kao dokaz prethodno stečenih veština i znanja.

Prijave za Akademiju Modernog Menadžmenta traju do 4. jula na zvaničnom sajtu ESTIEM LG Belgrade, a više informacija možete pronaći i na našoj Facebook stranici Akademija Modernog Menadžment-a, ali i na Instagram-u i LinkedIn-u.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: