Prestižni korporativni događaj na Fakultetu organiziacionih nauka – FONBOARDING

Fakultet organizacionih nauka će 6. i 7. decembra 2022. godine okupiti vodeće kompanije iz zemlje i regiona na prestižnom korporativnom događaju FONBOARDING.

U prostorijama nove zgrade FON-a biće organizovano predstavljanje strateških partnera Fakulteta, panel diskusije na teme koje će odgovoriti na izazove kada je u pitanju profilisanje diplomaca u današnjem biznis okruženju, simulacije razgovora za posao, i takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja na osnovu realnih izazova iz kompanija, vođeno od strane višegodišnjeg domaćeg i svetskog prvaka Case Study kluba FON-a.

Fakultet organizacionih nauka veruje u uspešnost saradnje akademije i prakse i kontinuirano intenzivira odnose sa liderima iz privrede što omogućava studentima FON-a da primene stečena znanja i čini ih jednim od najatraktivnijih kadrova na tržištu rada.

FONBOARDING je dvodnevni događaj koji će okupiti strateške partnere FON-a i kroz različite aktivnosti, simulacije i takmičenje obezbediti direktan kontakt sa studentima.

Strateški partneri FON-a koji će na predstojećem korporativnom događaju dati uvide iz prakse i pružiti studentima angažman u svom sistemu su : Ananas, Asseco, BAT, Bosch, CCHBC, Comtrade, DataArt, Deloitte, Endava, Ewasoft, EY, Galeb, Hedwell, JAGGAER, Kameleon Solution, Levi9, Lidl, Metro, Mercator, Milsped, Mozzart, MPC, msg global, Nelt, NextBlink, NIS, OTP Banka, Rivian, Semos Edu, SRTechnics, Telegroup, Triglav, TX Group, Kancelarija za IT, Yettel..

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: