Preduzetnički put – mini konferencija u beogradskom Startit Centru

"Preduzetnički put: ideje, greške i uspesi" je mini konferencija u beogradskom Startit Centru koje će se održati u ponedeljak, 23. decembra, sa početkom u 18:30 časova. Konferencija o preduzetništvu na kojoj će govornici biti uspešni i istaknuti preduzetnici koji već godinama rade na razvoju svojih biznisa.
Program za pokretanje biznisa

Program će se sastojati iz dva dela. U prvom delu će posetioci moći da čuju kako su ostvareni preduzetnici započeli svoje prve preduzetničke poduhvate i kako je izgledao put koji su prešli od tada do današnjih biznisa. Drugi deo namenjen je panel diskusiji o „pametnim greškama”, odnosno tome koji su najveće koje preduzetnik može da napravi i šta može iz njih da nauči.

Kome je namenjeno?

Mini konferencija je namenjena svima koji su zainteresovani za preduzetništvo, žele da se bave preduzetništvom ili su već pokrenuli svoje biznise i žele da iz prve ruke dobiju korisne uvide o životu preduzetnika.

Govornici

Biljana Ždrale — serijska preduzetnica, su-osnivačica startapa Boostowski. Po obrazovanju je psiholog, a osim toga je suvlasnica srpske franšize najveće svetske konsultantske kuće iz oblasti prodaje i mama šesnaestogodišnjih blizanaca.

Vera Stevanović — osnivačica digital studija Ludus i startapa Moja bebuška. Po obrazovanju diplomirani novinar.

Prijave

Događaj će biti održan u ponedeljak, 23. decembra, sa početkom u 18:30 u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Prisustvo je besplatno, a prijave su obavezne putem sledećeg linka.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: