Poziv za volontiranje na 13. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu

Već dvanaest godina unazad, svakog leta srpska prestonica željno očekuje preko 150 studenata iz svih delova sveta! Kako bi im na što bolji način predstavili Srbiju, potrebna nam je pomoć mladih aktivista.

Međunarodna studentska nedelja u Beogradu će se ove godine održati od 14. do 22. jula pod sloganom Budućnost zove, a domaći i strani učesnici će imati priliku da uživaju u raznovrsnim manifestacijama zabavno-edukativnog karaktera.

Pozivamo sve zainteresovane mlade da učestvuju u organizaciji najvećeg studentskog festivala u Jugoistočnoj Evropi!

Volonteri na festivalu će dobiti mogućnost da steknu raznovrsna korisna iskustva poput veština organizovanja i upravljanja događajima, druženja sa vršnjacima iz čitavog sveta i upoznavanja njihovih kultura. Obzirom na to da je projekat internacionalnog karaktera, zvanični jezik festivala je engleski.

 Volonterski sektori na festivalu su:

Group guide volonteri/ke, koji će koordinisati grupama učesnika prilikom održavanja različitih manifestacija, a samim tim će biti u stalnoj, neposrednoj komunikaciji sa njima.

Info&host volonteri/ke, koji će biti na raspolaganju učesnicima prilikom dolaska, smeštaja i upoznavanja sa osnovnim informacijama tokom festivala.

Sektor logistika, koji predstavlja jednu od najbitnijih preduslova za uspešno funkcionisanje festivala.

Media volonteri/ke – video/foto, koji su zaduženi da zabeleže sve lepe trenutke u toku festivala i pretvore ih u uspomene.

USLOVI ZA VOLONTIRANJE :

– Osobe starosti između 18 i 30 godina sa mestom boravka u Beogradu;

– Poznavanje engleskog jezika;

*U slučaju da se prijavljujete za medija volontere/ke, od vas očekujemo da fotografišete/snimate sve događaje tokom festivala, zbog čega je poželjno poznavanje rada u Photoshop-u ili nekom sličnom programu za obradu fotografija i montiranje videa. Media sektor tradicionalno najviše sarađuje sa PR timom, budući da im upravo oni obezbeđuju deo materijala za saopštenja, sajt i sve društvene mreže. Voleli bismo da vidimo i vaš dosadašnji rad, te očekujemo vaš portolio prilikom prijavljivanja.

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijavni formular nalazi se na sajtu http://iswib.org/index.php

Rok za prijavljivanje volontera je 17. maj, 00:59

Više informacija o prijavljivanju, volontiranju i festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu http://iswib.org/index.php  kao i na facebook stranici  https://www.facebook.com/iswib/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: